RX580'den RTX2070'e geçilir mi ?

RTX 2080 alabilirsiniz. Kart zaten 1080p'de oynamaktadır için çıkmış.( Yansımalı oyunlardan bahsediyorum.)
Kullanıcı adından da anlaşılacağı üzere gerçekten acemisin. Yansımalı oyunlarda 1080p için çıkmış ne demek yahu? RTX kartlarda özel bir işlem birimi bulunuyor ve Ray Tracing için GPU’ya ağır yük bindirilmiyor. Kart 4K için tasarlandı. Yanlış bilgi vermeyin.

Arada %75 üzeri bir fark var. RX 580 30 FPS alıyorken muhtemelen 2070 55 FPS falan alır. İhtiyacınız varsa çok iyi bir güncelleme olur sistemde. Elinizdeki kartın da ikinci el piyasasında ederi 1200 Lira civarıdır.

İleride 2k 165HZ'ye geçeceğim fakat çok ileride. 2 Yıl sonra gibi. Onun için erken bir yükseltme yapmış olmak istiyorum. 2k 165HZ monitör önerilerinizi de bekliyorum. Yorumlar için teşekkürler.

Bu kadar sert olmanıza gerek yok. 2080 veya Ti modeli Ray Tracing açıkken 1080p de 60 FPS civarlarında aldığını duymuştum, arkadaş da onu kastediyor olabilir.

Bu kadar sert olmanıza gerek yok. 2080 veya Ti modeli Ray Tracing açıkken 1080p de 60 FPS civarlarında aldığını duymuştum, arkadaş da onu kastediyor olabilir.
Evet, bundan bahsediyorum.
Kullanıcı adımla ne alaka ? İlk önce tavrınızı düzeltin. Basarsın raporlamaya hakkım neyse alırım.

Kaynak gösterin. Bunu 1080, 1080Ti gibi kartlar için deseniz hak verirdim. Çünkü kartın görüntüyü 2 defa renderlaması gerekecek. RTX kartlar bu yüzden tasarlandı. 2080 ve 2080Ti kartlarındaki teknoloji henüz yaygınlaşmadığı için RTX yamaları gördüm. Dediğinizi bu yamalara dayanarak söylediğinizi varsayıyorum.

Kusura bakmayın yeni aklıma geldi. Önceki yorumumda 2080Ti modeli o teknoloji açılınca FHD 60 FPS veriyor dediklerinden bahsetmiştim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dakika 4:24 itibaren izleyin. Driver ve optimizasyon güncellemesi ile umarım düzelir.

Ne yazık ki durum böyle. Ray Tracing 1080p için 60 FPS’de çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…