RX580'den RTX2070'e geçilir mi ?

Neden istediği performansı alamıyor? 2070, RX 480'den daha mı az performans veriyor? RX 480 ile 60 fps alırken, 2070 ile 30 fps mi alacak?
Daha kötü performans verdiğinden falan değil. Sadece gereksiz masraf olacak. 2080,2070 vb. bu üst düzey kartlar yüksek çözünürlük oyunculuk için idealler, örneğin 2K veya 4K. Sen gidip 1080p monitör alıp yanına da 2070 alırsan atıyorum x oyununda ekran kartın %80 kullanılacak, yani %20 performans kaybın olacak. Boşa para vermiş olacaksın. Ekran kartının %100 kullanılması gerek tam performans için. İşlemci vb. gibi değil. İnşallah anlamışsındır. Gidip 2080Ti alıp 720p çözünürlüklü monitörle kullanıp ''Ben 500 FPS alıyorum moruQ'' diyeceksen ayrı.

Yüksek FPS isteniyorsa 1080p için gerekirse RTX 2070'de alınabilir. Ancak kartın full kullanımda olması isteniyorsa İntel işlemci kullanılması daha mantıklı olacaktır. Elinizdeki işlemciyle RTX 2070 gibi bir ekran kartında 1080p'de darboğaz söz konusu olacaktır. İleriye yatırım için bence alınabilir bir kart. Ancak şuan elinizdeki kart size yetiyorsa bence bekleyin ve monitörünüzü değiştirirken ekran kartınızı değiştirirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırf RTX zayıflığından dolayı 20xx serisine kötü falan demek ayıp oluyor arkadaşlar. 2070 kendi nesli hariç sadece 1080Tİ kafa tutuyor. RTX açıkken "şu an" için kötü performans veriyor tamam ama kapalıyken dağı taşı tokatlıyor. muş larla miş lerle yorum yapmayın lütfen.

Technopat'ta konu açıldı. Artık çok bilmişlik yapmazsanız iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…