RX580'in termal macunu değiştirilmeli mi?

undurvolt konusunda bir bilgim yok bilgim olmadığı için öyle şeyler yapmak istemiyorum açıkçası kasa dar bir alanda ve kasa modeli Frisby FC-9235G termal macunu yeni bir masa yaptırıcam kasayı ise daha rahat bir yere koyucam masayı yaptırırken macun yenilicem herhangi bi değişiklik veya ısı değerleri yine çok fazla olursa servise göndericem sizce mantıklı mı ?
https://www.incehesap.com/frisby-fc-9235g-650w-80-usb3-0-atx-kasa-fiyati-43644/

Isınmanın sebebi belli oldu. Berbat bir kasa ve hava akışı olmayan bir kasa kullanıyorsunuz. Yan tarafı açık şekilde kullanmak tahminim 10 derecelik bir düşüş elde etmenizi sağlayacaktır. Elbette kartın temizlik ve termal macun yenilemesini yaptırın fakat bu kasa ile kullanmaya devam edecekseniz termal macun ve temizliğin fazla bir etkisi olmayacaktır sıcaklık konusunda. Siz sanırım siyah ekran hatası içinde konu açmıştınız. Aldığınız siyah ekran hatası güç kaynağından da kaynaklanıyor olabilir zira çok kalitesiz ve kötü bir güç kaynağı kullanıyorsunuz.

Önü açık en az kendiliğinden dört adet fanı olan bir kasa modeli tercih etmelisin. Ek olarak PSU kısmı alta takılabilir olsun ki kasanın üstüne 2 adette ek fan takabilesin.

Önü açık en az kendiliğinden dört adet fanı olan bir kasa modeli tercih etmelisin. Ek olarak PSU kısmı alta takılabilir olsun ki kasanın üstüne 2 adatte ek fan takabilesin.

Kasanın olduğu alanın fotoğrafını atacağım ve dediğiniz PSU ekran kartı altı boş bir bölme var pinlere bastırılarak açılıyor.
Evet pc donuyor ve bir anda monitör kapanıyor hatta link atmıştım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• IMG_20210419_143004.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 31
Tepesi mesh sanırım. Ancak önünün cam olması birazcık ısınmasına neden olabilir ama ana sebep olacağını sanmam. Bu boyutta bir ısınma sorunu ekran kartı kaynaklı olabilir gibi duruyor. Format falan attın mı bilmiyorum? Çok alakalı olmayabilir ama bir ihtimal virüs sebep olabilir.

2 defa format attım kaspersky kullanıyorum bir çok tarama yaptım bir tehtid yazılım görmedi

Ve tepesi mesh değil kare boyutunda bir yer mesh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…