RX590 Armor Ses Sorunu

Nurtacatak

Centipat
Merhabalar arkadaşlar 3 ay önce bir sistem topladım. Ekran kartım MSI RX590 Armor 1 kez garantiye gitti geldi (ısınma probleminden ötürü) lakin şu an ısınma problemim yok ama ekran kartından sinek vızıltısı gibi ses geliyor yük altındayken. Bugün başladı. CS:GO giriyorum (ortalama ayarlarda) başlıyor vızlamaya. Rahatsız etti iyice. Sıcaklıkta 65 dereceyi görmüyor. Ses fanlardan geliyor ama çalışmasını gerektirecek bir durum yok. MSI AfterBurner var 1 aydır kendi ayarladığım fan hızıyla soğutuyorum bir problemim yoktu. Bugün başladı vızlamaya. Ne yapacağım bilmiyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yük altında fanları durdurup dinleyin, cızırdama var ise Coil Whine sorunu olabilir.

Bu yalnızca bir sesten ibarettir, hiçbir şekilde Performans'a etkisi yoktur. Garantiye gitmesi durumunda da birebir sıfır ürün ile değişim yapmaları gerekiyor.

Bende de aynı sorun var. Rx 480 ekran kartı. Fortnite giriyorum mouse'yi oynatmayınca hiçbir ses yok. İçerik mağazasından görsellere bakarken bızt bızt ses geliyor. Sanki bir ögeyi işliyorken ekran kartının içinde bir şeyler temas ediyor da ses çıkarıyor gibi.

Vallahi fanları durdurup dinledim. Yine sinek vızıltısı ama çok pis rahatsız ediyor. Ses kaydını video olarak da ekledim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ekran kartı köşeye sıkıştırılmış fare gibi cıyaklıyor. Geri servise de göndermem İncehesap 2 ayda geri gönderiyor. Pek ilgisiz oldukları için de değişim yapmıyorlar. Tamir edip yolluyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yüksek FPS'te oluyor genelde, sanırım GPU kullanımına bağlı olan bir olay değil. FPS'si monitörünüzün yenileme hızına sabitler misiniz?

FPS'yi düşüreceksem neden topladımki bu sistemi. Deneyelim lakin çok sinirim bozuldu. Herkese teşekkürler.

FPS'yi düşüreceksem neden topladımki bu sistemi. Deneyelim lakin çok sinirim bozuldu. Herkese teşekkürler.
Malesef fakat CS'de sorun çıkarması garip. Geneldi yükleme sahnelerinde falan 500+ FPS'ler de oluyor fakat iyi bir değere sabitleyince olmaması gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…