RX590 için RDR2 ideal ayarları nedir?

Enes 46

Hectopat
İyi günler arkadaşlar. Sistemimi aşağıda belirtceğim, bu sistemle Red Dead Redemption 2 oynayacağım. Grafik ayarı yapmaktan pek anlamıyorum, aynı sistemden ya da buna benzer bir sistemi olan arkadaş varsa, grafik ayarları nasıl olmalı? Ayarların olduğu bölümün resmini atabilirseniz çok iyi olur.

R5 2600.
Sapphire Pulse RX590.
16 GB DDR4 RAM.
ASUS Prime B450M-K anakart.
240GB M.2 SSD.
1TB HDD.

1920x1080 çözünürlükte ultra veya high grafik ayarında oynayabilirsin, kasarsa düşürürsün grafik ayarını. Üstelik bunu neden kendin yapmıyorsun ki? Bilgisayarın 2-3 saniye kasmasından PC bozulmuyor.

İyi günler arkadaşlar. Sistemimi aşağıda belirtceğim, bu sistemle Red Dead Redemption 2 oynayacağım. Grafik ayarı yapmaktan pek anlamıyorum, aynı sistemden ya da buna benzer bir sistemi olan arkadaş varsa, grafik ayarları nasıl olmalı? Ayarların olduğu bölümün resmini atabilirseniz çok iyi olur.

R5 2600.
Sapphire Pulse RX590.
16 GB DDR4 RAM.
240GB M.2 SSD.
1TB HDD.
1080 P Yüksek Ayarlar.

iyi günler arkadaşlar. Sistemimi aşağıda belirtceğim, bu sistemle Red Dead Redemption 2 oynayacağım. Grafik ayarı yapmaktan pek anlamıyorum, aynı sistemden ya da buna benzer bir sistemi olan arkadaş varsa, grafik ayarları nasıl olmalı? Ayarların olduğu bölümün resmini atabilirseniz çok iyi olur.

R5 2600.
Sapphire Pulse RX590.
16 GB DDR4 RAM.
240GB M.2 SSD.
1TB HDD.

Çok kasma bence oyunun sana verdiği optimum ayarlarda oyna ince düşünürsen kafan yorulur.

R5 2600.
Sapphire Pulse RX590.
16 GB DDR4 RAM.
240GB M.2 SSD.
1TB HDD.
Çek full ayarlara :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı