Ekran kartı driverını kaldırıp günceleme yapmadan önce 75 dereceye çıkmıyordu oyunda. Windows 10 1909 sürümüyle birlikte GPU sıcaklığında da düşüş olmuştu, 66-72 derece arası gidip geliyordu. Bugün ekran kartının yeni sürümünü yükledim böyle bir olayla karşılaştım. Eski sürümü tekrar yükledim fakat artık düzelmiyor. Keşke hiç ellemeseydim diyorum şimdi kendi kendime GTA 5 için RX590 Nitro+ modelin sürekli 70-75 derecelerde dolaşması normal mi?
Bazı arkadaşlar Pulse model ile maksimum 70 dereceyi gördüğünü falan söyleymişler bazı forumlarda. Ondan Nitro+ modelin 70-75 arası takılması tuhaf geldi biraz.
Benimde aynı şekilde. En serin çalıştığı sıcaklık 70 derece kartın. Bir buçuk saattir %100 yük altında oynuyorum ve hala wattman hatası almadım. Kart yarın servise gideceğini anladı herhalde hata vermemeye başladı.
Benimde aynı şekilde. En serin çalıştığı sıcaklık 70 derece kartın. Bir buçuk saattir %100 yük altında oynuyorum ve hala wattman hatası almadım. Kart yarın servise gideceğini anladı herhalde hata vermemeye başladı.