RX590 Nitro+ 75 Derece

Ne kadar düşürüyorsun? -200-300 yapıyorsan sıkıntı çıkması normal. After üzerinden düşür.
Biliyoruz tabii canım 200 300 kadar düşürülmemesi gerektiğini zaten. -20 -30 -40 hepsinde çöküyor ama hepsinde. Sadece -5 yaptığımda sorun çıkmıyor ama -5 de bir fark yaratmayacağı için gene 1.150 voltajda kullanıyorum. Ama oyunlarda gene 1.2 oluyor genelde.

Voltajı sorunsuz düşürmeyi başarabilsem bile güç tüketimi düşmüyor ki kardeşim. Voltajı düşürmeden öncede 180W çekiyor düşürdükten sonrada 180W çekiyor. Tolga Samet'in rehberinde voltajla beraber kartın çektiği güçte düşüyor, adamın kartının sıcaklığı 72 lerden 58 lere geriliyor.

Güç tüketimi o kart için normal maalesef. Ben 570 ile 100-110 w görüyorum.
Ne voltajı düşürebiliyorum, ne güç tüketimini düşürebiliyorum ne de sıcaklığı düşürebiliyorum. ASIC Quality yüzdesi %69.1 ve Wattman hatası. İncehesap resmen kakaladı kötü silikonlu wattman hatalı kartları.

Ben yeni kart geldiği zaman korkumdan hiç uğraşmadım isterse 300W çeksin ama hata vermesin. O yüzden şu Undervolt işini kimseye tavsiye etmiyorum AMD kartlarda kartın ayarı bir kere bozuldu mu ya geç düzelir yada hiç düzelmez. Arası yok.

ASUS Dual 1660Ti var 89 derece görüyor yarın rx 5700 pulse alacağım bir daha NVIDIA mı ? Asla.
O kartta adam akıllı soğutma bloğu bile yok ne bekliyordun ki? Adam akıllı bir model alsaydın 60'ı geçmezdi. RX 580 Strix'ler 60-65 derece arası çalışıyor. Aynı Strix model 1660Tİ alsaydın fan bile döndürmezdi. 55 dereceyi geçmezdi yani. Bende de RX 580 Dual vardı 86 dereceleri görürdüm. Sattım da kurtuldum:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı