RX590 Nitro+ FPS düşmeleri

İşletim sistemi
Windows 10

Arda.1954

Centipat
Ryzen5 2600.
RX590 Nitro +
B450M 4133 MHz.
8 GB RAM 3000 MHz.

Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır bu sistemi kullanıyorum. Hiçbir sıkıntım yoktu. Bu son 2 aydan Fortnite'da 100FPS üstüne asla çıkmıyor ve 30 40 FPS'lere düşmeye başladı. Ayrıca Zula'da bile kasmalar olmaya başladı, oyun testlerine baktığım zaman çok yüksek FPS alıyorlar. Acaba AMD driverından kaynaklanan bir sorun mu? Güncelledikçe FPS düşmesi yemeye başladım. Ne yapacağım hakkında biri beni bilgilendirebilir mi? Vermesi gereken FPS'i asla vermiyor.

Ryzen5 2600.
RX590 Nitro +
B450M 4133 MHz.
8 GB RAM 3000 MHz.

Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır bu sistemi kullanıyorum. Hiçbir sıkıntım yoktu. Bu son 2 aydan Fortnite'da 100FPS üstüne asla çıkmıyor ve 30 40 FPS'lere düşmeye başladı. Ayrıca Zula'da bile kasmalar olmaya başladı, oyun testlerine baktığım zaman çok yüksek FPS alıyorlar. Acaba AMD driverından kaynaklanan bir sorun mu? Güncelledikçe FPS düşmesi yemeye başladım. Ne yapacağım hakkında biri beni bilgilendirebilir mi? Vermesi gereken FPS'i asla vermiyor.

Oyun oynarken sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz? Ben de ilk defa AMD ekran kartı kullanırken böyle bir sorunlar ile karşılaşmıştım. Her sürücü güncelleme FPS düşüşü sorunu ve bazen FPS yüksek olsa bile droplar yiyordum güncellemeden sonra. Böyle bir sorunla karşılaştığınız zaman DDU ile sorunlu driveri silip en stabilini bulup indirmenizi öneririm artık alıştım ben kullana kullana.

Ryzen5 2600.
RX590 Nitro +
B450M 4133 MHz.
8 GB RAM 3000 MHz.

590 stabil bir kart değil zaten. Sistem ısınıyorsa tozlanmışsa vs frekans düşürüyordur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı