RX590 satmak mantıklı mı?

1650S ve 5500XT bile en ucuz 4.5K iken 2K'ya değişmeniz çok saçma olur. Üzerine 2K koyup da 2060 falan alamazsınız ki.

Ben olsam servisin elinde yoksa üst modelini vermesini isterim. Kartı kendinize alıp satmaya kalksanız da para iadesi isteseniz de çok zararlı çıkacaksınız gibi geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam bu durumda üst modelini isteme hakkınız bulunuyor.

1650S ve 5500XT bile en ucuz 4.5K iken 2K'ya değişmeniz çok saçma olur. Üzerine 2K koyup da 2060 falan alamazsınız ki.

Ben olsam servisin elinde yoksa üst modelini vermesini isterim. Kartı kendinize alıp satmaya kalksanız da para iadesi isteseniz de çok zararlı çıkacaksınız gibi geliyor. Yanlış hatırlamıyorsam bu durumda üst modelini isteme hakkınız bulunuyor.
Size şöyle diyim. Benim ekran kartının şuan bile 4000tl'ye alıcısı var. Üstüne 2k daha koyup 1660S alabilirim diye düşünüyorum.

Üst modelini vermelerini istediğimde pay vermem gerektiğini söylüyorlar. Para iadesi zaten istemeyeceğim çok zararlı duruma düşüyorum. En azından elime alıp 2.el 4000TL civarı gibi bir fiyattan satmayı düşünüyorum.
Ama teknik servisin bunu yapması bence güzel bir şey değil sonuçta sen kartının tamir olmasını istiyorsun ve sana başka bir kart yolluyorlar.
Aynen öyle ama bana başka bir kart bile yollayamıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı