Kablolamayı ve kasanın montajını Teknobiyotik yaptı. Ben de memnun kaldığım için dokunmadım. Yarın kasanın içinden bir fotoğraf atarım. Bir yanlışlık varsa uyarırsınız.
Kasa montajlı geldi, ben Windows ve driverları kurdum. Mail attım geri dönüş bekliyorum Teknobiyotik'ten. Biraz ilgisiz ve umursamaz davranıyorlar müşterilere ama bakalım. İlk kasayı gönderdiklerinde montajı rezildi zaten. Ekran kartını anakarta tam takmadan göndermişler, ekran kartına kelepçe de takmamışlar, 2 gün boyunca kargoda o şekilde gelip resmen mahvetmişti anakart girişini. Yalama olmuştu slot. Artık naptılar o ekran kartla anakartı bilmiyorum ama kullanılamaz hale gelmişti

Geri gönderdim ikincisinde düzgün geldi. Ondan sonra da SSD bozuldu, onu geri gönderdim 15 gün sonra yenisini gönderdiler falan. 3 ay oldu kasayı alalı ama 1 ay bunlarla uğraştım herhalde
Evet masanın altı muhakkak daha gürültülü hale getiriyordur. Ancak fanların dönüş hızı ve kartın sıcaklığında da bir problem var gibi. İndirdim AMD 2020 Edition'ı şu an.