RX590 sistem mavi ekran ve görüntü gitme sorunları

psykoray

Centipat
Ryzen 5 2600 stock.
Gigabyte B450M S2H.
Sapphire Radeon RX 590 Pulse.
(1X)Corsair Vengeance LPX 3000MHz CL16 DDR4 RAM.
Adata 240GB SU630 SSD.
Sistem özellikleri bunlar sebebi ne olabilir sizce?
Bilen veya daha önce yaşayıpta çözmüş olan var mı?
Mavi ekranlar farklı farklı oluyor sürekli aynı hatadan yemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kronik sorunlu AMD 590 kartı. Sorunlar normal yani. Çözümü kartı satın ve NVIDIA RTX 1660 gibi kart alın.
07Alone07 forumda bu arkadaş var. Diğer çözümü gelirse o söyler. Onda da bu sorunlu karttan var.

Son düzenleme:
Kronik sorunlu AMD 590 kartı. Sorunlar normal yani. Çözümü kartı satın ve NVIDIA RTX 1660 gibi kart alın.
07Alone07 forumda bu arkadaş var. Diğer çözümü gelirse o söyler. Onda da bu sorunlu karttan var.
aldığıma o kadar pişmanım ki garantiye göndersem bir çözüm olur mu ? aylardır uğraşıyorum oyunlardan soğumaya başladım

Garantiye gönderseniz birşey değişmeyebilir. Driver yazılım sorunu var çünkü. Donanım değil. Satın kartı üzerine ekleyerek 1660 süper kart alın NVIDIA. Uğraşmanıza ve üzülmenize değmez. AMD 590 RTX 1660 gücünde. 1660 süper daha güçlüdür.
1650 süper gayet güçlüdür. Tek eksiği 4 GB VRAM.

Son düzenleme:
Garantiye gönderseniz bir şey değişmeyebilir. Driver yazılım sorunu var çünkü. Donanım değil. Satın kartı üzerine ekleyerek 1660 Super kart alın NVIDIA. Uğraşmanıza ve üzülmenize değmez. AMD 590 RTX 1660 gücünde. 1660 Super daha güçlüdür.
1650 Super gayet güçlüdür. Tek eksiği 4 GB VRAM.

1500 TL'ye satılığa koydum kurtulmayı umuyorum satılırsa 1660 alırım yüksek ihtimalle
Bu

Garantiye gönderseniz bir şey değişmeyebilir. Driver yazılım sorunu var çünkü. Donanım değil. Satın kartı üzerine ekleyerek 1660 Super kart alın NVIDIA. Uğraşmanıza ve üzülmenize değmez. AMD 590 RTX 1660 gücünde. 1660 Super daha güçlüdür.
1650 Super gayet güçlüdür. Tek eksiği 4 GB VRAM.

Bu gün bir alıcı çıktı adam sorunlarını bilmiyor galiba çok üzücü :/

Merhabalar. Mavi ekran hataları için rapor paylaşıp bilgili insanlardan yardım isteyebilirsiniz. Görüntü gitme sorunu tam olarak nasıl yaşıyorsunuz? Görüntü bir anda siyah olup no signal oluyor fakat kasa çalışmaya devam mı ediyor? Eğer öyle ise şu konuya bakabilirsiniz. [Rehber] AMD Ekran Kartlarında Siyah Ekran Hatası - Technopat Sosyal

Merhabalar. Mavi ekran hataları için rapor paylaşıp bilgili insanlardan yardım isteyebilirsiniz. Görüntü gitme sorunu tam olarak nasıl yaşıyorsunuz? Görüntü bir anda siyah olup no signal oluyor fakat kasa çalışmaya devam mı ediyor? Eğer öyle ise şu konuya bakabilirsiniz. [Rehber] AMD Ekran Kartlarında Siyah Ekran Hatası - Technopat Sosyal

Hocam her şeyi yaptım frekansı -33E falan falan düşürdüm Hitman absolutionu anca oynayabildim ondan satmaya karar verdim ben de :) yarın çıkartıyorum elimden

Hocam her şeyi yaptım frekansı -33E falan falan düşürdüm Hitman absolutionu anca oynayabildim ondan satmaya karar verdim ben de :) yarın çıkartıyorum elimden
Evet en iyisini yaparsanız. Bende tek bir hatasına bakıyorum kullandığım XFX RX 590 ekran kartının. Tek bir hatasıyla uğraşmadan direkt Nvidia alacağım şahsen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı