BIOS güncel değil.
Aldığımdan beri hiç güncellemedim.
F30 sürümü.
Bir de BIOS güncellerken elektrik gitmesi gibi olayları okudum ve anakartın çöp olduğunu öğrendim o yüzden çok korkuyorum güncellemeye.
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...
Hangi sürümü yükleyeceğim?
Bir yerde önce F32 sonra F40 sonra F50'ye güncellemem gerektiğini görmüştüm.
Direkt son sürüme geçsem sıkıntı çıkar mı?
Ayrıca şu an elimde boş flash bellek yok.
BIOS güncel değil.
Aldığımdan beri hiç güncellemedim.
F30 sürümü.
Bir de BIOS güncellerken elektrik gitmesi gibi olayları okudum ve anakartın çöp olduğunu öğrendim o yüzden çok korkuyorum güncellemeye.
Çok rahat alır. Ben 3300X ile video kaydı yapmama rağmen ortalama 250 FPS alıyorum. R5 2600 ile 3300X arasında %20 civarı tekli çekirdek gücü farkı var desek 200 FPS gayet doğal. Burada rehberini bile yaptım. Sisteme atıyorum 8000 TL para döküyor aldığı performans 6000 TL'lik sistemden kötü. AMD işlemci kullanmayı da bilmiyor çoğu kişi Intel gibi takayım o çalışsın mantığı var.
Bu bilgiyi nereden edindin? Direkt güncellemekte bir sakınca yok, son sürüm BIOS önceki sürümlerdeki iyileştirmeleri de içerir. Tek tek her sürümü yüklemeye gerek yok, 1998'de değiliz.
Bu bilgini nereden edindin? Direkt güncellemekte bir bakınca yok, son sürüm BIOS önceki sürümlerdeki iyileştirmeleri de içerir. Tek tek her sürümü yüklemeye gerek yok, 1998'de değiliz.