RX590 sistem nasıl geliştirilebilir?

Anakartın BIOS'u güncel mi? BIOS'u güncelse ve hala sorun alıyorsan aynı RAM'den almanı önermem. 8x2 bir kit alabilirsin, fazlasıyla yeter.

BIOS güncel değil.
Aldığımdan beri hiç güncellemedim.
F30 sürümü.
Bir de BIOS güncellerken elektrik gitmesi gibi olayları okudum ve anakartın çöp olduğunu öğrendim o yüzden çok korkuyorum güncellemeye.

Buradan güncelle;

Hangi sürümü yükleyeceğim?
Bir yerde önce F32 sonra F40 sonra F50'ye güncellemem gerektiğini görmüştüm.
Direkt son sürüme geçsem sıkıntı çıkar mı?
Ayrıca şu an elimde boş flash bellek yok.

Direk güncellememek lazım.
Önce f32 sürümüne güncelleyin ondan sonra en son sürüme güncelleyin.

Dual channel ram ve temiz format ile 200 fps alman lazım. Aynı sistem bende var ortalama fps'im senden 90 daha yüksek.
Keşke bu olayı 5600X aldırtmaya çalışan arkadaşa da anlatabilsek. Bilmedikleri konuda yorum yapıp millete boş yere masraf yaptıracaklar.

Çok rahat alır. Ben 3300X ile video kaydı yapmama rağmen ortalama 250 FPS alıyorum. R5 2600 ile 3300X arasında %20 civarı tekli çekirdek gücü farkı var desek 200 FPS gayet doğal. Burada rehberini bile yaptım. Sisteme atıyorum 8000 TL para döküyor aldığı performans 6000 TL'lik sistemden kötü. AMD işlemci kullanmayı da bilmiyor çoğu kişi Intel gibi takayım o çalışsın mantığı var.

Dostum İngilizcen var mı? O kaynağı attığına göre o kırmızı yazıları okuyabildiğini varsayıyorum.

Onun bir önemi yok. Son sürümde önceki sürümlerin yüklenmesi gerektiğine dair bir uyarı yoksa eğer direkt son sürüme güncellemekte bir sakınca yok.

Dostum İngilizcen var mı? O kaynağı attığına göre o kırmızı yazıları okuyabildiğini varsayıyorum.

Bahsettiğin uyarı F50 sürümünde var. Son sürüm olan F62b'de böyle bir gereklilik yok. Daha nereyi okuduğunu bilmiyorsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…