RX590 Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Algur
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.635

Algur

Decapat
Merhaba arkadaşlar 4000-5000 TL aralığında bir kasa toplamak istiyorum. Öncelikle RX 580'li olan şunu alacaktım.
Fakat arada çok fiyat farklı olmayınca şunu almayı düşündüm.
Kasa olarak da şu daha çok hoşuma gitti ama SSD'si yok. Stokta R5 2600 kalmadığından şu an r5 1600x ile satışta ayrıca fiyatta diğerlerine göre daha fazla bu kadar fiyat farkına değer mi ?
Şu 3 sistem arasında bir değerlendirme yapabilir misiniz ? Amacım oyun oynamak. İleride bana sorun çıkarır mı ? Yükseltme yapmak istediğimde anakart ve PSU yeterli olur mu ?

XFX RX590 Fatboy ve Sapphire RX590 Nitro+ Special Edition bu iki ekran kartı arasında ne gibi farklar var? Fiyat farkına rağmen Sapphire'ın RX 590 mı seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bellek 16 GB (2x8) 3000 MHz olmalı, SSD takviyesi yapılmalı.

Gamepower ürünlerinden uzak durulmalı, bu marka hakkındaki yorumlar iç açıcı değil. Haliyle İncehesap'taki sistemi boş verin.

Sapphire daha güvenilir geliyor bana XFX'e oranla, soğutması iyi.
Yerinizde olsam 3. Nesil Ryzen işlemcileri beklerdim.
O işlemciler gelene kadar döviz kuru ne olur kim bilir hocam, Mart ayından sonra yükselişe geçecek gibi.

Bellek 16 GB (2x8) 3000 MHz olmalı, SSD takviyesi yapılmalı.

Gamepower ürünlerinden uzak durulmalı, bu marka hakkındaki yorumlar iç açıcı değil. Haliyle İncehesap'taki sistemi boş verin.

Sapphire daha güvenilir geliyor bana XFX'e oranla, soğutması iyi. O işlemciler gelene kadar döviz kuru ne olur kim bilir hocam, mart ayından sonra yükselişe geçecek gibi.

O zaman da fiyat artıyor. İleriki aşamada RAM almayı düşünüyorum. Seçim vakti kur hareketli en azından önemli kısmı halledeyim diye düşünüyorum. Sonuç olarak şunu mu önerirsiniz? XFX olması çok etkiler mi?

AMD Ryzen ™ 5 2600 3.4GHz, RX590 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC

Aslında fena durmuyor, o fiyata göre alınası.

Kasayı Dark N10'a yükseltin isterseniz, sistemdeki kasa hakkında bilgim yok ama Dark N10 idare eder diye biliyorum.

XFX ısınıyor diye biliyorum ama araştırın tabii, sorun yoksa alınabilir. Sapphire daha iyidir ama, bunu söyleyebilirim.

Sistemde 240 GB SSD var sadece, yetmez. HDD takviyesi yapabilirsiniz.

Anakartı da yükseltebilirsiniz.

Yani anlayacağınız, kağıt üstünde fiyatı uygun duruyor ama hafıza, anakart, kasa gibi bileşenler geride.

Teknobiyotik'teki sistemi anakartı Asus ile SSD'yi değiştirin, daha iyi ileriye dönük olur. Ekran kartının markasını sorduğumda forumda herkes dünyada tanınıyor ülkeye yeni girdi dediler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı