@Saedox RX5700'ın eşdeğeri 2060 Super modelidir. Ona göre değerlendirin.
Radeon Ayarları kısmından oyun bazında kontrast, parlaklık, renk tonu, renk sıcaklığı ve doygunluk gibi ayarları değiştirebiliyorsunuz bu arada.
Radeon Ayarları kısmından oyun bazında kontrast, parlaklık, renk tonu, renk sıcaklığı ve doygunluk gibi ayarları değiştirebiliyorsunuz bu arada.
Radeon'un ayarlarında olduğunu bilmiyordum. Rx serisi kullanan bir arkadaşım yok demişti. Teşekkürler bilgi için. Aklımda bulunduracağım yeni sistemi dizerken
Radeon'un ayarlarında olduğunu bilmiyordum. Rx serisi kullanan bir arkadaşım yok demişti. Teşekkürler bilgi için. Aklımda bulunduracağım yeni sistemi dizerken
Sosyal`de son dönemde çok fazla hazır sistem karşılaştırma konusu açılıyrodu, ben de 4000 TL bütçe için böyle bir tablo hazırladım. Peki, siz olsanız hangi sistemi alırdınız? Cevabınızı ve yorumlarınızı bekliyorum, tabloyu incelediğiniz için de teşekkür ediyorum.