RX590 vs 1660 vs 1660 Ti

rx 5700 şiddetle tavsiyemdir uzun vade içinde mantıklı olandır diye düşünüyorum.ama bütçe kısıtlı ise 1660ti kesinlikle.

En mantıklısı Strix 1660 TI, fiyatı o karta göre uygun. 200 TL daha ucuz diye Ventus almak hiç mantıklı değil bence.
Ayrıca indirim nedeniyle o fiyat yoksa Strix'i o fiyata bulmak zor.

Strix 1660Ti almak üzereyim. Son sorum üzerinde bulunan RGB ledleri MSI anakart ile nasıl kontrol edeceğim? Mystic Light gibi Aura'yı kursam çalışacak mı?

Kart sadece Aura destekliyor yani MSI anakart ile kontrol edemezsiniz. Başka bir yöntemi varsa da ben bilmiyorum ama sıcaklığa göre LED'lerin rengi değişir Daha önce Strix vardı bende MSI anakartta dediğim gibi sadece sıcaklığa göre renkleri değişiyordu.

Hocam tercihiniz neden 1660 ti dan yana oldu? Neden rx 590 ı seçmediniz?

Isınma ve watmann hatası başlıklarından tırstım açıkçası. Gtx kullanıcısı olarak sessizlik ve çok ısınmaması daha önemli geldi.
Ben de 1060 kullanıcısıyım ama aşırı kararsızım tek isteğim 1080p ultra oynamak...

Düşünmeden diyorum ki GTX 1660 Ti, ben bu karşılaştırmayı 3 ay öncesinde felan yapmıştım ve tabiri caizse kılı kırk yardık. AMD ekran kartı önermiyorum. Üstelik GTX 1660Ti bir tık daha üstün performanslı. MSI GTX 1660 Ti Ventus XS diyorum. Diğerleri de iyi tabii ki de o soğutmanın bulunduğu bir başka GPU technopat testinde gayet iyi performansda sessiz çalışıyordu.

Asus rog strix modeline ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…