Bazı incelemelerde 1050 Ti ve 1060 kullanıcıları için çok elzem değil derken bazıları da epey fark olduğunu söylüyordu. Bence illa ki fark olacaktır çünkü değişik ve yeni bir mimari var 1660 Ti serisinde.
Tabi ki fark edecektir. Ama masrafa uğraşa değmez bence. 1060 hala iyi bir kart. Ben ultra ayar takıntısı olan bir adam değilim. Oyunları medium grafiklerde de oynarım. Ne zaman medium u kaldırmaz o zaman yeni sistem alırım.
QP ve Sinerji teknik destek veren arkadaşlar ledleri kontrol edebilirsin dedi.
Asus Türkiye müşteri hizmetleri yetkilisi kontrol edemeyebilirsiniz dedi.
İki şirketin de teknik arkadaşları olayın yazılımsal olduğunu sıkıntı çıkarmayacağını söylediler. Asus çalışanı da mutlaka Asus anakart alın daha iyi performans için falan dedi. Yabancı sitelerde çoğu kişi 1080Ti ROG ekran kartının RGB'lerini MSI anakart ile kullanmışlar. Olmazsa da çok vahim bir durum değil mevcutta Nzxt Hue+ led ve fan seti ile Cooler Master MB520 kasanın RGB fanları var renk sorunu olmaz heralde.
Strix 1660Ti almak üzereyim. Son sorum üzerinde bulunan RGB ledleri MSI anakart ile nasıl kontrol edeceğim? Mystic Light gibi Aura'yı kursam çalışacak mı?
Işıklar sizin için çok önemliyse anakart için Mystic light, ekran kartı ıçın Asus aura yı kuracaksın.
Yada anakartını Asus B450'nin türevleri ile değiştirebilirsin sana kalmış.
hocam çok kirletmeden i5 6400 8gb 2133mhz ram gtx 1060 ex oc kullanıyorum hdd ile anakart da b150m bazooka bu sisteme takviye rdr2 oynatır mı? Cidden şu an kafamda bir milyon kombinasyon var...
hocam çok kirletmeden i5 6400 8gb 2133mhz ram gtx 1060 ex oc kullanıyorum hdd ile anakart da b150m bazooka bu sisteme takviye rdr2 oynatır mı? Cidden şu an kafamda bir milyon kombinasyon var...