E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2019 #51 Kaplanbjk006 dedi: şöyle bir el atsanız ne yapabilirim? upgrade anlamında. Genişletmek için tıkla... Şuan drop yememek RAM i 16Gb a yükseltseniz bile yeterli. Bir de SSD alabilirsiniz onun dışında sisteminiz yeterli.
Kaplanbjk006 dedi: şöyle bir el atsanız ne yapabilirim? upgrade anlamında. Genişletmek için tıkla... Şuan drop yememek RAM i 16Gb a yükseltseniz bile yeterli. Bir de SSD alabilirsiniz onun dışında sisteminiz yeterli.
BuraQ84 Hectopat Katılım 29 Mart 2019 Mesajlar 561 Çözümler 3 11 Ekim 2019 #52 Emirizmir dedi: Işıklar sizin için çok önemliyse anakart için Mystic light, ekran kartı ıçın Asus aura yı kuracaksın. Yada anakartını Asus B450'nin türevleri ile değiştirebilirsin sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Az önce kargodan geldi ve montajı yaptım. Asus Aura ile RGB LED'leri kontrol edebiliyorum. dogant dedi: Hayırlı olsun. En mantıklı seçenek oydu zaten. LED konusunda da kontrol edebilirseniz nasıl yaptığınızı da burada paylaşırsanız biz de öğrenmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Asus Aura ve Gpu Tweak kurdum. Direk kontrol edebiliyorum renkleri.
Emirizmir dedi: Işıklar sizin için çok önemliyse anakart için Mystic light, ekran kartı ıçın Asus aura yı kuracaksın. Yada anakartını Asus B450'nin türevleri ile değiştirebilirsin sana kalmış. Genişletmek için tıkla... Az önce kargodan geldi ve montajı yaptım. Asus Aura ile RGB LED'leri kontrol edebiliyorum. dogant dedi: Hayırlı olsun. En mantıklı seçenek oydu zaten. LED konusunda da kontrol edebilirseniz nasıl yaptığınızı da burada paylaşırsanız biz de öğrenmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Asus Aura ve Gpu Tweak kurdum. Direk kontrol edebiliyorum renkleri.