Çözüldü RX590'lı sistemde oyun oynarken bir anda donup mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

melihyanazzz

Kilopat
Selamlar.

Öncelikle o kadar ağır oyunlar oynamıyorum genellikle CS2, Fortnite(genellikle Fortnite oynarken oluyor), Forza Horizon 4, 5 vs. oyuna giriyorum 10 dk ya oynuyorum ya oynamıyorum bilgisayar bir anda donup mavi ekran veriyor, hata kodunu göremiyorum (mavi ekran çok hızlı gelip gittiği için)
Özellikler:
CPU AMD Ryzen 5 3500X 3.9GHz
RAM Corsair 16 GB (2x8GB) Vengeance LPX 3000MHz.
ekran kartı Sapphire RX590 Nitro 8 GB.
SSD Samsung 980 Pro 1TB.

Ek olarak yapılacak ne varsa yaptım Windows güncel, tüm sürücüler güncel, ekran kartının BIOS'una kadar güncelledim ama sorun çözülmüyor. Sıcaklık olarak gelirsek de onun hakkında sorun olduğunu düşünmüyorum ön 3, üstte 2, arkada 1 fan var zaten 70 dereceyi geçmiyor CPU ve GPU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu sanırım çözdüm. Ekstra önceki PC'den kalma DDR4 RAM vardı onlarla değiştirince yaklaşık 1 saattir oynuyorum herhangi bir sorun yok cevabın için sağ ol, baktın yine olmuyor minidump dosyalarını atarım.

Sorunu sanırım çözdüm. Ekstra önceki PC'den kalma DDR4 RAM vardı onlarla değiştirince yaklaşık 1 saattir oynuyorum herhangi bir sorun yok cevabın için sağ ol, baktın yine olmuyor minidump dosyalarını atarım.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…