RX6600 10000 TL

Ya hayır ben 10k'ya tüm sistemi almak istiyorum sadece ekran kartı değil
Geçmişten geliyorsun heralde. Bu kadar esnek bir dolar kurunda fiyat durmaz aksine artar. Her geçen gün alım gücü düşüyor.
2 ay önce 6500₺ olan RX 6600, şimdi 10000₺. Vay be! gelişmek yerine aksine cahil bir toplum oluyoruz. Böyle çok iyi yerlere geliriz. Aynen devam. Ne alınacaksa şimdi alınmalı. Yoksa çok dizinizi döversiniz.

Siz de iyi aldınız hocam ya

Yazın koinlerin getirisi bayağı bir düşüşe geçmişti biliyorsun, rig bozanlar bile vardı ortalıkta global olarak. 6600 XT tam o dönemde çıktı satıcılar bile MSRP fiyatından koydular biz de indirdik. 5500 XT 8 GB'ı 4300 TL'ye sattım almak için olsun o kadar şimdi onun bile ikinci eli ikiye katlandı.

Yakından takip ettik hocam süreci iyi verdiniz siz sistem olarak 6500'e düştü bizim buralarda siz satarken

720 dolar yapıyor. Orta seviye ekran kartı bile olması gereken fiyatın iki katı. Çıldırmama ramak kaldı. Bu ekran kartı fiyatları ne zaman düşecek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…