Bütçe
8500
Yaklaşık 1,5 sene kadar kullandım. 6600'ler arasında en keyifle kullanılacak olan karttır.

Peki çok teşekkür ederim :)

O zaman 1660 Ti almaktansa daha yeni nesil olan RX 6600 alayım 👍 bu arada çok teşekkür ederim sağ olasın kardeşim 🙂

500W yeterli ise tamam. O zaman RX 6600 alacağım. Bu arada teşekkür ederim 🙂 bir de akıma gelmişken ASUS Dual 6600 nasıldır onu almayı düşünüyorum da bir bilginiz varsa.

Aldım kartı :) yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Nasıl kart memnun musun?

Nasıl kart memnun musun?

Bayağı memnunum kasadaki hava akışı çok iyi olmadığı halde 70 derecenin üstüne çıkmadı. Henüz çok büyük oyunlarda denemedim ama mesela GTA V de Ultra ayarlarda hiç ısınma olmadı FPS de 100'ün üstündeydi. Yani ben memnunum karttan şu anlık bir sıkıntı çıkmadı. :)

Yok.

Gayet güzel bir kart o fiyat bandında.
Kusura bakmayın kartı almışsınız ve bir arkadaş konuyu hortlatmış fark etmemişim.

Yok önemli değil, sıkıntı yok :) bu arada dediğiniz gibi o fiyat bandında bayağı iyi bir kart.

Hocam DLSS'de o kadar iyi değil Control dışında. Arka planı 720 900p falan işliyor bulanik oluyor nesneler falan. Oyunu Ultra ayarlara getirsen bile görüntü bulanıklaşıyor. İnternette var testi isterseniz bakın. DLSS o kadar iyi değil ama FSR'den cok daha iyi.
Benim için çok fazla sıkıntı olmaz. 1080p oynamıyorum 720p oynuyorum.

RX 6600 şu an 8000 TL civarı düşüyor, alınabilecek en iyi f/p modellerden. Nvidia kartları son 3 4 aydır adam akıllı indirime girmedi, ya da fiyatları AMD ile rekabet edemiyor.
8000TL vermek bana mantıklı gelmiyor. 12-13K civarına zaten RX6600 kasalar satılıyor. Bu kartın garantili 2.el alınması gerek. İşte o zaman tam bir f/p olur. 4-5K'ya garantili bulunabilir.

Kullanıyor musunuz hala?

Hocam karışmış gibi oldum kusura bakmayın ama ben aldım kartı 1 yıl olacak 2 ay kadar sonra deneyim olarak şu an RDR2 de 1080p Custom Ultra ayarlarda (ayna ve yansımayı orta yaptım MSAA ve FSR kapalı gerisi Ultra) yukarıda da belirttiğim gibi kasanın hava akışı çok iyi değil halen ama ekran kartında 70 derecenin üstünü görmedim. Ona en yaklaşan da 2 saat boyunca saint denis de dolasmistim o sıra biraz 70'e yaklaştı onun dışında ısınma olmuyor. Bir de saint denis de arada droplar giriyor o neden onu bilmiyorum beni pek rahatsız etmediği için araştırmadım. Benim deneyimim bu şekilde :) aldığım model de ASUS Dual RX 6600.

Hocam karışmış gibi oldum kusura bakmayın ama ben aldım kartı 1 yıl olacak 2 ay kadar sonra deneyim olarak şu an RDR2 de 1080p Custom Ultra ayarlarda (ayna ve yansımayı orta yaptım MSAA ve FSR kapalı gerisi Ultra) yukarıda da belirttiğim gibi kasanın hava akışı çok iyi değil halen ama ekran kartında 70 derecenin üstünü görmedim. Ona en yaklaşan da 2 saat boyunca saint denis de dolasmistim o sıra biraz 70'e yaklaştı onun dışında ısınma olmuyor. Bir de saint denis de arada droplar giriyor o neden onu bilmiyorum beni pek rahatsız etmediği için araştırmadım. Benim deneyimim bu şekilde :) aldığım model de ASUS Dual RX 6600.
eyw kral bende yeni aldım teşekkürler <3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı