Tamamdır ama FPS azsa asıl sorun orada olabilir.
Yani öyle olsa da dediğim gibi 3200 de zaten.
Size zahmet oyunlarda FPS test eder misiniz Afterburner ile. Aldığınız FPS internetteki FPS değerlerinden azsa kart bozuktur sistem özelliklerini yazıp yanına FPS test yazıp bakın.
Hocam kontrol ettim FPS tarafında da sıkıntı yok. Burada ki olay başka ama bende çözemedim işte
@Wrexyz hocam ben ne zaman bu adrenalin yazılımının ayarlarıyla oynasam biraz düzeliyor gibi hangi ayarları ne yapmalıyım bilmiyorum bunun ile ilgili bir kaynak var mı adamakıllı stutter engeleyecek AMD Radeon Software ayarları.
İlginç. Voltaj ve çalışma hızını biraz düşürebilirsin. Performans kısmı dışında pek önemli bir şey yok aslında. Aynı şeyler:
Best AMD Settings [High FPS & Performance]
This is a complete guide covering all the Best AMD settings you can apply in Radeon Control Panel to boost performance in games.exputer.com Rehber: AMD ekran kartları için oyunlarda FPS arttırma ayarları ve laptop için performans ayarları
Ben bu FPS arttırma ayarlarını öğrenene kadar neredeyse 1 haftam geçti hep deneme yanılma seçeneğiyle yaptım hepsini 😁 Bende FPS arttı sizde de artmasını istiyorum arkadaşlarım. Yaptıklarımı uygulayın ama ekran kartı ayarları sadece AMD içindir 😎 1-Ekran kartımızı güncellemek en çok performansı...www.technopat.net How to Tweak Your AMD Radeon Settings for the Best Gaming Performance in Windows
Sometimes it's not about how powerful your GPU is; it's how you use it. Here's how to squeeze every last drop of performance out of AMD Radeon.www.makeuseof.com
İlginç. Voltaj ve çalışma hızını biraz düşürebilirsin. Performans kısmı dışında pek önemli bir şey yok aslında. Aynı şeyler:
Best AMD Settings [High FPS & Performance]
This is a complete guide covering all the Best AMD settings you can apply in Radeon Control Panel to boost performance in games.exputer.com Rehber: AMD ekran kartları için oyunlarda FPS arttırma ayarları ve laptop için performans ayarları
Ben bu FPS arttırma ayarlarını öğrenene kadar neredeyse 1 haftam geçti hep deneme yanılma seçeneğiyle yaptım hepsini 😁 Bende FPS arttı sizde de artmasını istiyorum arkadaşlarım. Yaptıklarımı uygulayın ama ekran kartı ayarları sadece AMD içindir 😎 1-Ekran kartımızı güncellemek en çok performansı...www.technopat.net How to Tweak Your AMD Radeon Settings for the Best Gaming Performance in Windows
Sometimes it's not about how powerful your GPU is; it's how you use it. Here's how to squeeze every last drop of performance out of AMD Radeon.www.makeuseof.com
merhaba, sırf bu konu için forumda hesap açtım
Arkadaşım birkaç ay önce sistem topladı ve sizinle birebir aynı sorunu yaşıyor. İşlemci, ekran kartı ve anakartı sizinkiyle aynı. Sanırım bu kombinasyonda yolunda gitmeyen bir şeyler var çünkü inanın denemediğimiz şey kalmadı. En ufak Windows ayarından tutun da her türlü AMD driver ayarına kadar her şeyi denedik. Windows 11 üzerinde TPM kapattık ancak bir faydası olmadı, format zaten hiçbir şey çözmedi. Shader caching sorunu gibi gelmişti bize ancak oradan ilerlediğimizde yine bir çözüme ulaşamadık. Anakart ya da ekran kartı - işlemci kombinasyonu yüzünden oluyor ancak ne denersek deneyelim başa dönüp duruyoruz. Sanırım sorunlu parçayı değişmeden çözülecek bir sorun değil.
İnanın ıt ile uğraşan biri kadar sorun çözme becerimiz vardır, ancak cache ile alakalı çeşitli reg kayıtlarını değişerek veya BIOS ayarlarıyla oynayarak da bir yere varamadık. Bir şey değiştirdiğimizde zaman zaman çözüldüğünü zannettiğimiz zamanlar veya iyiye gittiği anlar oldu ancak hep aynı sıfır noktasına geldik. Yarın paketleyip bilgisayarı topladığı yere (gaming.gen.tr'ye) gönderecek. Önceden haber verdi ve ilgileneceklerini söylediler, açıkçası bundan benim pek bir umudum yok ancak göreceğiz. Bir gelişme olursa buraya yazarım.