RX6600 Eagle mı daha çok ısınır ASUS RX6600 Dual mi?

megatron1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ekran kartı seçimi yapacağımda aklıma bir soru takıldı. Kullananlar varsa asul RX6600 Dual'in mi Gigabyte RX6600 Eagle'ın mı sıcaklığı yük altında daha yüksek sıcaklıklara çıkıyor?

Merhaba. Ekran kartı seçimi yapacağımda aklıma bir soru takıldı. Kullananlar varsa asul RX6600 Dual'in mi Gigabyte RX6600 Eagle'ın mı sıcaklığı yük altında daha yüksek sıcaklıklara çıkıyor?
İkisinin de pek farkı olacağını düşünmüyorum. Ama Eagle daha çok ısınır diye tahmin ediyorum Asus Dual serin çalışan bir seri. Bende de vardı ısınmıyordu kart 1440p oynamama rağmen. Aralarında çok fiyat farkı varsa en ucuzunu al fark az ise Asus olanı öneririm.

Çok ısınan bir GPU değil o yükten kastında oyun oynamaktır sanırım iş için alınacak bir GPU değil zaten. Anlayacağın ucuzuna yönelebilirsin.

Gigabyte RX6600 Eagle
Bu üç fanlıyı kullanıyorum, en sessiz modda maksimum 71-75 derece civarına çıkıyor.

Yüksek modda 60'ın üstüne çıkacağını sanmıyorum.

Bu arada 0 almaya niyetliysen bütçeni arttırıp 9060xt almalısın 18bin incehesapta misal daha ucuzu var mı bilmiyorum.

Yaklaşık iki yıldır Asus Dual RX6600 kullanıyorum. Yoğun yük altında denemedim ama oyun oynarken tüm ayarlar normal ve Sıfır RPM açık durumda; şimdiye kadar 60 dereceyi geçtiğini hiç görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı