ASUS Dual RX6600 vs Gigabyte RX6600

Belki insanlar bilgi edinir diye paylaşmak istedim. Bu kadar. Gigabyte her ne kadar daha güzel gözüksede performans olarak ASUS daha iyi.
İşin komik kısmı. RX 400 ve GTX 1000 serisi için Asus Dual'lar çok çöp durumdaydı, genel olarak. Asus'un RX 6000 serisi için yaptığı Dual modelleri iyimiş. Bende ilk gördüğümde konuyu "Gigabyte daha iyidir, çünkü Asus Dual batırmıştı. Gene aynıdır herhalde." diye içimden geçiriyordum ama şaşırdım sonuca karşı.

İşin komik kısmı. RX 400 ve GTX 1000 serisi için Asus Dual'lar çok çöp durumdaydı, genel olarak. Asus'un RX 6000 serisi için yaptığı Dual modelleri iyimiş. Bende ilk gördüğümde konuyu "Gigabyte daha iyidir, çünkü Asus Dual batırmıştı. Gene aynıdır herhalde." diye içimden geçiriyordum ama şaşırdım sonuca karşı.
Hocam dualların soğutma mühendisliği kimsede yok. Soğutma bloğu da kimsede yok. Buna buzzzzz gibi derim adamımmmm 😁 Dualları rahatlıkla kullanabilirsiniz hocam. Sıcaklık konusunda endişelenmenize gerek yok. Ekran kartım oyunda 58 derece iken 5 dakika sonra baktığımda 49-48 lere gelmiş. Buna çok şaşırmıştım.

Son düzenleme:
Hocam dualların soğutma mühendisliği kimsede yok. Soğutma bloğu da kimsede yok. Buna buzzzzz gibi derim adamımmmm 😁
1734343362224.png

Şu arkadaş kadar ısınan ve uçak motoru gibi çalışan bir mühendislik eseride yok. Her markanın bir düşüşü ve yükselişi vardır.

Şuan duallar yükselişte hocam. Eğer bu kadar rezil bir kartsa bu 4K oyun açsak ne olur.
Açtım hiç birşey olmadı. Gerçekler ne yazıkki hayal gücünü beslemiyor.
UV ile kullandığım için tabi fan sesi daha kısık oluyor ama 60 derecelere vardığı anda bir ses kirliliğini yapıyor cidden, oyüzden 3 fanlı kartlar candır. RMP'leri düşük olduğu için çok sessizler.

Açtım hiç birşey olmadı. Gerçekler ne yazıkki hayal gücünü beslemiyor.
UV ile kullandığım için tabi fan sesi daha kısık oluyor ama 60 derecelere vardığı anda bir ses kirliliğini yapıyor cidden, oyüzden 3 fanlı kartlar candır. RMP'leri düşük olduğu için çok sessizler.
Ona bakarsanız Dual serisinde fanlar sesini ben hiç duymadım hocam. 2 tane 100mm lik fanlar bulunuyor ASUS RX6600 de. Hiç bir sesini duymadım. Aşırı sessizler. Zaten Özelliklerinden bir tanesi bu dual fanların.

Ona bakarsanız Dual serisinde fanlar sesini ben hiç duymadım hocam. 2 tane 100mm lik fanlar bulunuyor ASUS RX6600 de. Hiç bir sesini duymadım. Aşırı sessizler. Zaten Özelliklerinden bir tanesi bu dual fanların.
Bu konu ile beraber ileride düşüneceğim. RX 6600 alma planım var zaten veya A750 ile B580.

Bu konu ile beraber ileride düşüneceğim. RX 6600 alma planım var zaten veya A750 ile B580.
RX6600 ün özelliklerini araştırabilirsiniz internetten. Tatmin edici özelliklere sahip. Bununla ilgili konu açarsanız seçmenize yardımcı oluruz.

Arkadaşlar şimdi bir şey öğrendim. Kartım ASUS V2 DUAL RX6600 mış. Bir farkı var mıdır soğutma dışında.

Son düzenleme:
RX6600 ün özelliklerini araştırabilirsiniz internetten. Tatmin edici özelliklere sahip. Bununla ilgili konu açarsanız seçmenize yardımcı oluruz.

Arkadaşlar şimdi bir şey öğrendim. Kartım ASUS V2 DUAL RX6600 mış. Bir farkı var mıdır soğutma dışında.
Asus'un V2 versiyonları kusurları kapatılmış olanlar oluyor. 1600 serisi için çıkan ilk Asus Dual'lar mesela sorunluydu, V2 hali ile tekrar çıkış yaptılar ve ilkleri gibi ısınma sorunu yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı