RX6600 FPS düşüşü

JoeStone

Decapat
Daha fazla  
Gigabyte eagle RX 6600 kullanıcısıyım 2 3 haftaydı bu sorun var 2 3 aylık bir sistemim var R5 5500 kullanıyorum ilk aldığım zaman ve YouTube'daki testlerdeki gibi Spider-Man oyununda 90 100 FPS alınıyordu fakat şu an bu değerler fazla değişken ve çoğunlukla 50 60 FPS bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    41,1 KB · Görüntüleme: 71
Şehirde gezerken normal ama kapalı alanda yada savaşlarda oluyorsa hiç normal değil.
Hımm, ben tabii oyunda aktif sayaç açıp anlık ölçmedim hiç. Adrenalin driver' da oyunların ortalama fps istatistiklerini tutan kısım var. Oradan takip ediyorum.

Ancak bu kartın yüksek ayarlarda özel bir optimizasyon yoksa rdr2, spidey, fallen order, witcher 3 gibi oyunlarda verdiği fps hiçbir zaman 100 lü fps leri bulmaz. 80 max. Hadi biraz witcher 3 eski, onda 120 leri görebiliyor ama 60-70 e düşmekten de geri kalmıyor yerine göre. Tabii fsr 3.0 bu durumu değiştirecek umarım..

Witcher 3 biliyorsunuz yeni nesile uyarlandı tabi, onu da unutmamak gerek.

Mesela şu an God of War da orijinal yüksek karışık ayarlarda 70 FPS alıyorum fakat kamerayı çevirdiğim an FPS düşmesi giriyor.

Mesela şu an God of War da orijinal yüksek karışık ayarlarda 70 FPS alıyorum fakat kamerayı çevirdiğim an FPS düşmesi giriyor.

Ve çoğu zaman da FPS düşüyor eskidem bu sorun yoktu sonradan oldu.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı