RX6600 için marka önerisi

rdvnnn_ff

Decapat
Daha fazla  
Merhaba RX 6600 ekran karti almayı düşünüyorum. Gigabyte markasi ile 8000TL iken ASUS ve XFX markalari 10000TL. Biraz data bütçeyi kesip ASUS XFX gibi marka mı almalıyım? Biraz baktığımda Gigabyte RX6600'ü fazla eleştiri var. Kalitesiz deniyor. Sizce hangi marka alayım?

ASUS ROG STRIX alma bizzat deneyimledik cihaz çok sorunluydu. Belki bizdeki böyle çıktı şansa ama donanımsal kronik bir voltaj sorunu var, ya çok az watt çekiyor 10 FPS ya da fazla watt yani normal değerde çekiyor ve kapanıyor.

Son düzenleme:
Gigabyte iyidir de, ikinci el düşünür müsünüz?
En eski de en yeni de kartları ısınan bir markanın iyi olması dusundurucu.

İkinci el almanız daha iyi olur yarı fiyatına bulursunuz çünkü. Marka olarakta Sapphire veya XFX olabilir.
Xfx olmaz ama sapp sağlamdır.

Merhaba RX 6600 ekran karti almayı düşünüyorum. Gigabyte markasi ile 8000TL iken ASUS ve XFX markalari 10000TL. Biraz data bütçeyi kesip ASUS XFX gibi marka mı almalıyım? Biraz baktığımda Gigabyte RX6600'ü fazla eleştiri var. Kalitesiz deniyor. Sizce hangi marka alayım?
Sırasıyla MSI gaming x
Gigabyte aorus
Sapphire nitro pluse

Dışına çıkma en ucuzu neyse onu al geç. 100 FPS fsrketmiyor.

Merhaba MSI ASUS gibi soğutma olarak çok iyi markalar almayı düşündüm ama neredeyse arasında Gigabyte ile 2000TL fark var sizce değer mi?
2000 TL farka değmez ama gigabyte ciptur. 0 vakacagin paraya 2. 3070 alırsın. Salladım şu an piyasayı bomniyorum. Yazını da okumadım okuyayım en üstte ne demişsin fln.

8000 TL ye harikalar alırsın bırak 3070 i 3080 zorlariz salla sıfırı işlemci ney?

Merhaba MSI ASUS gibi soğutma olarak çok iyi markalar almayı düşündüm ama neredeyse arasında Gigabyte ile 2000TL fark var sizce değer mi?
Aradaki farka bakmayacaksın. Oraya adam 2000 liraya da koyabilir o kartı(salladım). Ben yine de asus olmasa da msi öneriyorum. Msi ile asus arasında fiyat farkına bakın ama. Onlar bir kalite yarışındalar çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı