9070XT için marka önerisi

Bütçe
40.000-50.000
Sapphire Pure modeli alınır mı? Nitro+ ile aynı fiyat neredeyse.
Alınır gibi duruyor. Şu videoya bi göz atmanızı öneririm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ha pulse ile aynı fiyat diyorsunuz zannettim. Benzer fiyatlardaysa bence nitro+ alınır.

ATX 3.0 ya da 3.1 PSU varsa Nitro+ tavsiye ederim. Ben kullanıyorum çok iyi kart. Fiyatı 40 bin TL’ye çıkmış onun da. Amazon ve HB’de taksitle alınabilir.

Hepsi aşağı yukarı aynı gibi undervolt yapınca. Bütçe yetmezse de en ucuzu hangisiyse onu da alabilirsiniz. Undervolt ve fan ayarları ile biraz oynayınca sıcaklıklar hepsinde makul seviyelere gelebiliyor. Performans da modeller arasında %1-2 fark eder en fazla.
Hocam psu dan çıkan atx kablosunu mu kullanıyorsunuz yoksa aksesuardan çıkan çoklayıcıyı mı? Hangisi daha sağlıklı olur? Bende de nitro+ var daha takmadım da a750gl psum var onda atx 3.0 kablosu vs. varda yanma korkusu korkutuyor.

Hocam psu dan çıkan atx kablosunu mu kullanıyorsunuz yoksa aksesuardan çıkan çoklayıcıyı mı? Hangisi daha sağlıklı olur? Bende de nitro+ var daha takmadım da a750gl psum var onda atx 3.0 kablosu vs. varda yanma korkusu korkutuyor.
12vhpwr kablosu kullanın. Kartla gelen adaptörü kullanmayın yani. Bazı kullanıcılarda kartla gelen adaptör kullanımında kabloda erime şikayetleri görüldü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı