Alıcı RX6600-RX6600 XT ya da RTX 3060

Neden? Sicakligi 62-63 derece testlerde. 3 fanli olmasi 3060 Ti icin ne fark yaratacak anlamadim.

Neden? Sicakligi 62-63 derece testlerde. 3 fanli olmasi 3060 Ti icin ne fark yaratacak anlamadim.

Çekirdek Boost hızı soğutması vs bir tik daha iyi. Bu arada fiyat nedir? (bir arkadaşım baktığı için bilerek Gaming X modeli olsa alabilirim dedim).

Çekirdek Boost hızı soğutması vs bir tik daha iyi. Bu arada fiyat nedir? (bir arkadaşım baktığı için bilerek Gaming X modeli olsa alabilirim dedim).
8000 TL. Dediklerinize hak veriyorum ancak 3060 Ti gibi karttan bahsediyoruz, kapasitesi ve isinma durumu belli. 2 fanli Asus Dual ile bile 63 derece. 3 fanli olsa ne degisecek ki?

8000 TL. Dediklerinize hak veriyorum ancak 3060 Ti gibi karttan bahsediyoruz, kapasitesi ve isinma durumu belli. 2 fanli ASUS Dual ile bile 63 derece. 3 fanli olsa ne degisecek ki?

Orasıda doğru hocam ama bütçeyi biraz aşıyor :d(2 fanlı modelide var) 3 fanlı GPU'lar kasama sığmıyor :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı