RX6600 sistem ne kadar eder?

Nasıl 10k M2 SSD zaten 2k.
Hocam, kutusu açılmış her ürün ikinci el fiyatlandırmasına mahkumdur. SSD'nin sıfır fiyatı o olabilir ama sistem artık "ikinci el". Arkadaşlar atmış, aynı performansta sıfır sistem 12k. Ben sizin sisteminize 11k+ vereceğime sıfırı 12k'ya alır gerekirse sonradan depolama takviyesi yaparım. Bu, sisteminize o fiyatları biçemeyeceğiniz anlamına gelmiyor fakat ederi maksimum 10k.
 
Hocam, kutusu açılmış her ürün ikinci el fiyatlandırmasına mahkumdur. SSD'nin sıfır fiyatı o olabilir ama sistem artık "ikinci el". Arkadaşlar atmış, aynı performansta sıfır sistem 12K. Ben sizin sisteminize 11k+ vereceğime sıfırı 12K'ya alır gerekirse sonradan depolama takviyesi yaparım. Bu, sisteminize o fiyatları biçemeyeceğiniz anlamına gelmiyor fakat ederi maksimum 10k.

Anladım fakat sahibindende minimum 12K'ya koyuyorlar.
 
Anladım fakat sahibindende minimum 12K'ya koyuyorlar.
Sahibinden üzerinde 1650 laptoplar 15 bin liraya satılıyor halbuki o fiyata sıfır 3050 modeller var. Orası çok garip bir site, hiçbir şey ederinde satılmıyor. Dediğim gibi siz bilgisayarınıza 13-14k'da biçebilirsiniz. Belki satılır bile, millet çok anlamıyor. fakat gerçek ederi 10k.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı