RX6600 sistemde Windows 11 çok yavaş çalışıyor

EmirhanD0

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Kingston SUV400S37240G
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
B450 M A Pro Max
İşlemci
Ryzen 5 3600
Windows 10'un desteği bittiği için Windows 11'e geçtim fakat gözle görülür şekilde performansta düşüş oldu. Bilgisayarın geç açılması, internet tarayıcısının arada donması, sitelerin geç açılması, oyunlardaki düşük FPS vs. bunun çözümü var mıdır yoksa Windows 10'a mı dönmeliyim? Temiz kurulum yaptım bu arada.

Windows 10'un desteği bittiği için Windows 11'e geçtim fakat gözle görülür şekilde performansta düşüş oldu. Bilgisayarın geç açılması, internet tarayıcısının arada donması, sitelerin geç açılması, oyunlardaki düşük FPS vs. bunun çözümü var mıdır yoksa Windows 10'a mı dönmeliyim? Temiz kurulum yaptım bu arada.
Windows 10'a geri dönüp genişletilmiş güvenlik güncellemeleri programlarına katılabilirsiniz.

Windows 11 çöp. Şu an yeni laptop aldım, 32 GB DDR5 5 7840HS var canavar gibi sistem ancak Windows 10'dan sonra inanılmaz yavaş geliyor. Masaüstü bilgisayarım Windows 10 ve 2-3 kat hızlıdır laptoptan Windows 11 sebebiyle.

Yardımlarınız için teşekkür ederim Windows 10'a geri dönmeye karar verdim. Yavaşlama ve donma geçerse buraya yazacağım.

Windows 10'a geçtim ve tüm sorunlarım çözüldü gibi duruyor. Kaspersky kurdum Windows Defender'ın eksikliklerini kapatabileceğini düşünüyorum yardım eden herkese teşekkürler konu çözülmüştür.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı