Çözüldü RX6600 sisteme uyumlu RAM nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baddie

Hectopat
Daha fazla  
BIOSTAR B450M-H (ver: 6.3) anakart.
R5 5600 CPU.
RX6600 8 GB GPU.
2x8 GB 3000MHz RAM var sistemimde.

Hem Assetto Corsa'nin Online sunucularinda Micro stutteringler yasadigim icin hem de benden dusuk sistemi olup RAM'i ve FPS'i bendne yuksek olan kisiler gordugum icin RAM yuksetme karari aldim. Uygun fiyatli onerebileceginiz RAM markalari var midir? Ayrica sistemime uyumlu olursa guzel olur.

RAM'lerimi test ettim ve 3000MHz'e XMP acip sabitledigimde oyuna girerken bilgisayar donuyor ve kapat AC yapmak zorunda kalıyorum. Oyuna dahi girmiyor yani XMP acinca. Simdi RAM'leri 16x2 3200MHz alsam bu sorunla karsilasir miyim sizce? Şu an bilgisayardaki RAM'ler farkli marka.

Çözüm
Micro stutteringler yasadigim icin hem de benden dusuk sistemi olup RAM'i ve FPS'i bendne yuksek olan kisiler gordugum icin RAM yuksetme karari aldim.
Donmaların sebebi RAM değil hocam, AMD ekran kartlarında bu sorun genel olarak var.

Windows dosyalarında sorun vardı demek, umarım sorunsuz çalışmaya devam eder.

Maalesef hocam. CS2 ve BF1 de sorun çözüldü ama Assetto Corsa'da FPS'im düştü. Şimdi Pro driver i indiriyorum bir de öyle deneyeceğim bakalım muhtemelen çözülür ama kontrast ayarları vs. çok kötü gözüküyor softwaredaki ayarlar olmadan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı