RX6600 ve 7500F darboğaz yapar mı?

Evet, o yüzden kartı 4060 veya 2. elden 6700XT, 6800 XT yapmasını söyledim.
25k bütçede sık sık AM5 sistemler çıkıyor, onları da bekleyebilir.
Ben upgrade yapmamak için ddr5 am5 sistem istiyorum bir kere alıp rahatıma bakacağım sonradan ssd takviyesi soğutma ekran kartı cart curt uğraşmak istemiyorum bir kerede olsun bitsin

Ben upgrade yapmamak için DDR5 AM5 sistem istiyorum bir kere alıp rahatıma bakacağım sonradan SSD takviyesi soğutma ekran kartı cart curt uğraşmak istemiyorum bir kerede olsun bitsin

RX6600 Yavaş yavaş ömrünü dolduruyor zaten, imkanınız varsa 5000 serisini bekleyin, yoksa en az RX7600 alın.

RX6600 Yavaş yavaş ömrünü dolduruyor zaten, imkanınız varsa 5000 serisini bekleyin, yoksa en az RX7600 alın.
Rx7600 en iyisi gibi sıfırı gigabyte 3 fanlı 11bin civarı biraz keseyi zorlayıp onu alma niyetindeyim aile 2.el alma diyor bide soğutucu nasıldır 500 600 tl olduğu için stok fan taksaydım falan dedirtir mi piyasada 1000-2000tl arası çünkü diğer hava soğutucular

RX7600 en iyisi gibi sıfırı Gigabyte 3 fanlı 11bin civarı biraz keseyi zorlayıp onu alma niyetindeyim aile 2.el alma diyor bir de soğutucu nasıldır 500 600 TL olduğu için stok fan taksaydım falan dedirtir mi piyasada 1000-2000TL arası çünkü diğer hava soğutucular

Sapphire al alıyorsan, yoksa Galax 4060 al o fiyata.

İstersen bunu al, hangi işlemciyi takarsan tak kaldırır. Arctic Feezer 34 eSports'tan geçesim var o derece aklmı çeliyor. 😃

İstersen bunu al, hangi işlemciyi takarsan tak kaldırır. Arctic Feezer 34 eSports'tan geçesim var o derece aklmı çeliyor. 😃
Bütçe taş çatlasın 26k hocam takacağım işlemci 7500f upgrade yapsam bile soğutucuyu değiştiririm ucuz olduğu için stok fanı aratırmı onu merak ediyorum yoksa 1000tl bandında birşey alacağım 7500f soğutsun yeter ağır oyunlar oynamıyorum xbox var zaten

Bütçe taş çatlasın 26k hocam takacağım işlemci 7500F upgrade yapsam bile soğutucuyu değiştiririm ucuz olduğu için stok fanı aratırmı onu merak ediyorum yoksa 1000TL bandında bir şey alacağım 7500F soğutsun yeter ağır oyunlar oynamıyorum Xbox var zaten

Hocam benim oynayacağım oyun modlu MC backrooms ETS Roblox ve Unreal Engine belki içerik üretebilirim bu yüzden Adobe yazılımlarındada düşük orta kalite üzmesin istiyorum illa nvidia/amd olsun demiyorum amaç F/P

4060 ile 7600 eşit kartlar zaten, 4060 alın.
Yok cebimden fazla para çıkmasın diyorsanız RX7600 alın ancak Sapphire alın, Gigabyte almayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı