RX6600 vs ARC750

Siz RX6600 de sorun yaşadınız mı driver vb ve ultrada nasıl performans veriyor testlere göre fena değiş fakat çoğu kişi bana RX6700 altı alınmaz diyor sizce?
Şu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bu aralar AAA oyunlar oynamıyorum. Buna Youtube üzerinden erişirsiniz. Ama 1080p'de her oyunu Ultra'da oynatamaz. Gücü belli. İyi bir kart. Orası net.

Şu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bu aralar AAA oyunlar oynamıyorum. Buna Youtube üzerinden erişirsiniz. Ama 1080p'de her oyunu Ultra'da oynatamaz. Gücü belli. İyi bir kart. Orası net.
galiba arc 750 alacağım biraz çekinsem de son driver düzenlemelerinden sonra iyi gibi gözüküyor

galiba arc 750 alacağım biraz çekinsem de son driver düzenlemelerinden sonra iyi gibi gözüküyor
Uzun vadede daha iyi dediğim gibi ben memnunum..

1.jpg

Galiba Arc 750 alacağım biraz çekinsem de son driver düzenlemelerinden sonra iyi gibi gözüküyor
Ben AMD'ci, Nvidia'cı, Intel'ci falan değilim. Fiyatına göre performansını test edebiliyorsam ve iyi duruyorsa öneririm/alırım. Size de A750 öneririm.

Ben AMD'ci, Nvidia'cı, Intel'ci falan değilim. Fiyatına göre performansını test edebiliyorsam ve iyi duruyorsa öneririm/alırım. Size de A750 öneririm.

Arada kör şansı atmak da iyi oluyor, bazen beklediğinden çok daha avantajlı olarak geri dönüyor sana.

Hocam üstünden biraz vakit geçmiş.Bir sıkıntı çıkardı mı, tavsiye eder misiniz?
Hayır, kesinlikle tavsiye etmiyorum ben bu kartı ilk kullanan kişilerden biriyim ilk zamanlarda iyi diyordum sonradan sattım kartı alınmaz bulaşmayın bu karta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı