Teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Çok yardımcı oldunuz. İyi günler.
Ben satın alıyorum şu anda ve bence piyasasına göre uyguna aldığımı düşünüyorum. 2200'den 1700'e düşürdüm. Param Güvende ile alacağım ve herhangi bir sorun ile karşılaştığımda bunun daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Şimdi ürünü test etme aşamasında neler yapmam gerekiyor açıkçası çok bilmiyorum. Yani ürün elime geçince ürünü inceleme nasıl olmalı? Bir de işlemci için birkaç test mevcutmuş. Bunlar nelerdir? Ve nasıl yapılır? Şimdiden teşekkür ederim. @Damon Salvatore@Serquis
Prime95 testi; Kısaca, stabilite testi diyebiliriz. İşlemci test aracı olarak adlandırılsa da Prime95, Güç kaynağı, bellek ve anakarta da baskı uygulayan ve sistemin kararlığını en iyi şekilde anlayabileceğiniz uygulamalardan biridir. Genelde overclock sonrası ya da mavi ekran sorunlarında...
Tamamdır hocam. Elime ulaştığı gibi pinleri kontrol edip bunu yapacağım. Burada yapmam gereken sanırım small olan test. Kaç dakika yapmam gerekiyor acaba? Bir de herhangi bir zararı var mıdır? Isı değerlerini kontrol etmek için de bu test yeterli midir?
Tamamdır hocam. Elime ulaştığı gibi pinleri kontrol edip bunu yapacağım. Burada yapmam gereken sanırım small olan test. Kaç dakika yapmam gerekiyor acaba? Bir de herhangi bir zararı var mıdır? Isı değerlerini kontrol etmek için de bu test yeterli midir?