Arkadaşlar sorunun sebebini buldum fakat çözemedim. Ekran kartının kontrol panelinde GPU Scalingi açtığım zaman bu sorun oluşuyor. GPU Scaling'i de CS' yi 4:3 stretched oynamak için açmak zorundayım. Sorun da şu : GPU Scalingi açtığım zaman oyunu 4:3 stretched çalıştırmaya zorlayınca oyunun görüntü kalitesi bozuluyor ve fontlar birbirine giriyor. Nvidia kullanırken böyle bir problemim yoktu, AMD ekran kartı kullanan hiçbir arkadaşımda da bu problem yaşanmıyor. Ayrıca CS'nin içinde herhangi bir grafik ayarı veya çözünürlük değiştirmeye çalıştığımda oyun crash veriyor ve masaüstüne bile gelemiyorum, oturumu kapatıp geri açmak zorunda kalıyorum. Bir diğer sorunum da Warzone oynarken GPU sıcaklığı 80'e ulaşıyor hatta biraz geçebiliyor. Oyun ayarlarım orta-düşük karışık. İşlemcim Ryzen 5 5600X, güç kaynağım yeterli ve kaliteli.
Ekran kartını Sinerji' den aldım. Sorunumu müşteri hizmetlerine belirttim ve ekran kartında iade alamadıklarını söylediler. Arıza olduğunu düşündüğüm şeyleri bir kağıda yazıp kargolamam gerektiği söylediler. İade hakkım gerçekten yok mu ?