RX6700 Pulse ve R5 5600X için 600W yeter mi?

Elindeki PSU yine elindeki kartı bitirebilir pek güvenme. Aynı sistemi kullanıyorum. NZXT C650 aldım. Gayet memnunum öneririm.

Ha söylemiyi unuttum prize monitörümde bağlıydı.

Eki Görüntüle 1638974
Emin ol 400W bile yeter :D

Düzenleme: Sistemde yine 4 (1 tanesi 20cm) adet fan ve sıvı soğutma mevcut, 1 adet m2 ssd. PC tam yükte 350W çekiyor duvardan. Geçenlerde ekran kartının az güç çektiğini düşünerekten bir konu açmıştım. Sonrasında merak edip cihazla ölçtüm.
Ha söylemiyi unuttum prize monitörümde bağlıydı.

Ürün kalitesi önemli yoksa Turbox 1000W olsun. Bende ROG Strix 550W 80+ Gold var 6600 XT'ye OC ile 192W çektirsem de çökme vb. yaşanmadı. (160W TDP'li kartın sınırını MPT ile aşabiliyorsun).

SU630'u yedek disk olarak kullandığını umuyorum çünkü hem işletim sistemi kurmak hem de oyun oynamak için sakat bir model. Droplara, takılmalara sebep olabiliyor.

Ürün kalitesi önemli yoksa Turbox 1000W olsun. Bende ROG Strix 550W 80+ Gold var 6600 XT'ye OC ile 192W çektirsem de çökme vb. yaşanmadı. (160W TDP'li kartın sınırını MPT ile aşabiliyorsun).

SU630'u yedek disk olarak kullandığını umuyorum çünkü hem işletim sistemi kurmak hem de oyun oynamak için sakat bir model. Droplara, takılmalara sebep olabiliyor.
Şöyle bir söylenti var:

PSU, misal 500W ve 500W'a yakın kullanıyor. Ekran kartında coilwhine yapıyor mu? Bu tarz bir şey duydum fakat şu ana kadar hiç yaşamadım.

Şöyle bir söylenti var:

PSU, misal 500W ve 500W'a yakın kullanıyor. Ekran kartında coilwhine yapıyor mu? Bu tarz bir şey duydum fakat şu ana kadar hiç yaşamadım.

Hayır neden yapsın ekran kartında coil whine varsa her türlü öter. Bahsettiğin gibi bir durumda PSU'nun kendisi coil whine yapabilir, komponentleri de kaliteli değilse fazla ısınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı