Eki Görüntüle 1638974
Emin ol 400W bile yeter
Düzenleme: Sistemde yine 4 (1 tanesi 20cm) adet fan ve sıvı soğutma mevcut, 1 adet m2 ssd. PC tam yükte 350W çekiyor duvardan. Geçenlerde ekran kartının az güç çektiğini düşünerekten bir konu açmıştım. Sonrasında merak edip cihazla ölçtüm.
Ha söylemiyi unuttum prize monitörümde bağlıydı.
Yok hayır 650W kullanıyorum fakat dediğim gibi cihazla ölçtüm. Cidden çok az tüketiyor. Monitör dahil 350W tam yükte.Siz 400W mı kullanıyorsunuz?
Ben TDP değerlerine bakarak değil, duvardan ölçtüğüm değeri söyledim. Sağlam bir 500W PSU bile rahatlıkla çalıştırır manasında.400W yetmez, bu iş için sadece TDP değerlerine bakmıyoruz. Bütçe verirseniz uygun bir ünite önerebiliriz.
Şöyle bir söylenti var:Ürün kalitesi önemli yoksa Turbox 1000W olsun. Bende ROG Strix 550W 80+ Gold var 6600 XT'ye OC ile 192W çektirsem de çökme vb. yaşanmadı. (160W TDP'li kartın sınırını MPT ile aşabiliyorsun).
SU630'u yedek disk olarak kullandığını umuyorum çünkü hem işletim sistemi kurmak hem de oyun oynamak için sakat bir model. Droplara, takılmalara sebep olabiliyor.
Şöyle bir söylenti var:
PSU, misal 500W ve 500W'a yakın kullanıyor. Ekran kartında coilwhine yapıyor mu? Bu tarz bir şey duydum fakat şu ana kadar hiç yaşamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.