RX6700 R5 5600 sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan Ardaq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 1.243

Ardaq

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Bu sistemi buldum anakartı A520M-H yaptım, PSU'yu da FSP Hyper 80+ H3 Pro 700 yaptım. Alınır mı bu sistem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spesifik olarak bir bağlantı sunar mısınız? Birden fazla içerik var.
Hocam açıkçası açıpta tek tek tüm postlara bakmadım. Ama bir yakınıma sistem araştırıyordum. Güzel bir tane buldum (Gençer Gaming). E tabii haliyle araştırmaya koyuldum site ile ilgili. Şikayetv.. falan hiç hoş şeyler görmedim. Buna rağmen olumlu yorumlar çekti beni ve siparişi verdik. Kargosu tam 11 günde geldi. Sadece siparişin onaylanması 2 iş günü sürdü.

Yalan olmasın sistemde sıkıntı yoktu ama.

Hocam iyi de PSU 550W yetersiz ileride yükseltme yapacağım zaman sıkıntıya sokar bir de kasa gerçekten kötü :(
550W yeterli dostum. RX 6700 ve Ryzen 5 5600 sistem kullanıyorum aynı şekilde. Hatta ana kartım direkt Gigabyte B450M K. Last Of Us oynuyorken yazıyorum hatta sana. Ultra ayarlardayım ve bilgisayara yeterli güç gidiyor. Sen şuna bak 12V kanalından 550W veriyor mu gerçekten ona bak.

Ben de NZXT PSU var C550, 12V kanalından 550W veriyor tam da, bu yüzden sorun yaşamıyorum. Hem çok kaliteli bir güç kaynağı, sana da aciliyetli öneririm. RX 6700XT alacaksan bilmem, ona yeter mi 550W emin değilim ama RX 6700'e kesinlikle yetiyor.

Hocam açıkçası açıpta tek tek tüm postlara bakmadım. Ama bir yakınıma sistem araştırıyordum. Güzel bir tane buldum (Gençer Gaming). E tabii haliyle araştırmaya koyuldum site ile ilgili. Şikayetv.. falan hiç hoş şeyler görmedim. Buna rağmen olumlu yorumlar çekti beni ve siparişi verdik. Kargosu tam 11 günde geldi. Sadece siparişin onaylanması 2 iş günü sürdü.

Yalan olmasın sistemde sıkıntı yoktu ama.
Ben 4.1'lik bir geri dönüş görüyorum. Nasıl baktığınızı anlamaya çalışıyorum?

Şikayetvar'da daha büyük oluşumları arayın ve geri dönüş puanlarını görün. Elde veri olmadan onu bunu kötülersek gerçekten Vatan Bilgisayar'a, İtopya'ya bağlı kalırız. Biraz özen gösterelim.

550W yeterli dostum. RX 6700 ve Ryzen 5 5600 sistem kullanıyorum aynı şekilde. Hatta ana kartım direkt Gigabyte B450M k. Last of Us oynuyorken yazıyorum hatta sana. Ultra ayarlardayım ve bilgisayara yeterli güç gidiyor. Sen şuna bak 12v kanalından 550W veriyor mu gerçekten ona bak.

Ben de NZXT PSU var C550, 12v kanalından 550W veriyor tam da, bu yüzden sorun yaşamıyorum. Hem çok kaliteli bir güç kaynağı, sana da aciliyetli öneririm.

Normalde yeterlide işte ileride sıkıntıya sokar yoksa önemli değil yeter hayli hayli.

Normalde yeterlide işte ileride sıkıntıya sokar yoksa önemli değil yeter hayli hayli.
Yani ileride RX 6700'den sonra direkt 4090 gibi güçlü kartlara fırlamayacaksan önemi yok bence 550W olmasının. Tabii ileriye dönük çok büyük bir şey düşünüyorsan orası sana kalmış tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı