Darboğaz yaptığından emin misin? Çok yakın değerler gibi geldi bana ama.Merhaba, bende şu an 6700 XT 12 GB kullanıyorum. i5 11400F ve anakart H510M Pro e.
Çok fazla darboğaz yapıyor. Hangi parçaları neyle degistirsem düzelir?
Evet pcbuilder De denedim yüksek cikiyo ve PC sürekli donuyo 3060 ti düşeceğim gibiDarboğaz yaptığından emin misin? Çok yakın değerler gibi geldi bana ama.
Hocam o siteler doğru göstermiyor. darboğaz oradan hesaplanmaz.Evet pcbuilder De denedim yüksek cikiyo ve PC sürekli donuyo 3060 ti düşeceğim gibi
Aralarında devasa bir fark yok örneğin GTX 1050 ile RTX 3060 Ti gibi. Çoğu oyunda FPS değerleri de birbirine benzer. O siteler de yanlış.Evet pcbuilder De denedim yüksek cikiyo ve PC sürekli donuyo 3060 ti düşeceğim gibi
Bütçen ne? Anakart falan değişmeyeceksen 11700K alabilirsin. Tavsiyem değişmen yönünde olur.
Ekran kartını saticam 8 civarı bir param olacak 3060 ti gecicem buBütçen ne? Anakart falan değişmeyeceksen 11700K alabilirsin. Tavsiyem değişmen yönünde olur.
kran kartını saticam 8 civarı bir param olacak 3060 ti gecicem butce de ayriyeten 3-4 arası yani hangi ana kart ve işlemci kullanayım AMD dışıBütçen ne? Anakart falan değişmeyeceksen 11700K alabilirsin. Tavsiyem değişmen yönünde olur.
Dostum darboğaz olduğundan emin değilsin. Her gördüğünüz dropta şeyde darboğaz demeyin.kran kartını saticam 8 civarı bir param olacak 3060 ti gecicem butce de ayriyeten 3-4 arası yani hangi ana kart ve işlemci kullanayım AMD dışı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.