RX6700 XT sistem vs RTX 3060 Ti sistem

xxvoyt

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye/İstanbul
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar kuzenime hazır bir sistem topluyoruz ve 2 sistem arasında kararsız kaldık sizce hangisini almamız daha mantıklı olur? Oyun çizim render işleri vs. için.

1. Sistem özellikleri: Fiyat 19.355,22₺

2. Sistem özellikleri: Fiyat 19.199,13₺

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplam bütçesi ne kadar?
İki sistemin de fiyatı fazla.

Nasıl yani fazla derken ne kadar olmalı bu sistem fiyatları.

RX 6700 XT ezer. Bu kadar basit.

Usta bazı arkadaşlarımda tam tersini söylediler acaba neden RX 6700 XT.
İşlemci bakımından doğru evet ama ekran kartı tarafında bazı hatalar alınabiliyormuş bazı oyunlarda birkaç kişinin yorumu bu yönde olmuş. Senin sistem neydi bu arada acaba.

Toplam bütçesi ne kadar?
İki sistemin de fiyatı fazla.
Neye dayanarak söylüyorsun bunu? 6700XT ve 5800X3D ikilisi zaten en az 16-17 bin lira ediyor, 19.400 liraya o sistem harika.

Nasıl yani fazla derken ne kadar olmalı bu sistem fiyatları.

Usta bazı arkadaşlarımda tam tersini söylediler acaba neden RX 6700 XT.
İşlemci bakımından doğru evet ama ekran kartı tarafında bazı hatalar alınabiliyormuş bazı oyunlarda birkaç kişinin yorumu bu yönde olmuş. Senin sistem neydi bu arada acaba.
AMD sistem fiyatına göre güzel hocam. AMD artık 6000 serisiyle o hataların çoğunu çözdü yani ben kendi sistemimde sıkıntı yaşamıyorum en azından. Hatalar alınabiliyormuş falan çoğu şey söylenti artık ellerinde somut bir şey yoksa. Ham güç açısından 6700 XT 3060Ti'dan daha iyi.

Neye dayanarak söylüyorsun bunu? 6700XT ve 5800x3D ikilisi zaten en az 16-17 bin lira ediyor, 19.400 liraya o sistem harika.

AMD sistem fiyatına göre güzel hocam. AMD artık 6000 serisiyle o hataların çoğunu çözdü yani ben kendi sistemimde sıkıntı yaşamıyorum en azından. Hatalar alınabiliyormuş falan çoğu şey söylenti artık ellerinde somut bir şey yoksa. Ham güç açısından 6700 XT 3060 Ti'dan daha iyi.

Hocam peki render programlarındaki performansıyla alakalı bir bilgin var mı acaba kuzenim çünkü kalıp ustası kalıp vs çiziyor renderlıyor iş görür diymi AMD sistem.

5800x3d güzel de oradaki anakart bu işlemciyi yeterince besleyemez. VRM ısınmasından frekans falan düşürür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı