RX6700 XT ve R5 7600 sistemde takılmalar oluyor

Zeyrox

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün bu sistemi aldım yaklaşık kasa 22 23'e geldi 2. el olarak. Sistemde crackli GTA 5, Hitman vs. vardı. Droplar giriyor ve yüksek ayarlarda fan aşırı yüksek sebebi nedir acaba? Crackli olduğu için mi sistemle mi alakalı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-09-18-41-10-742_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_2025-02-09-18-41-10-742_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 27
Birçok sebebi olabilir fakat akla ilk gelen Cpu sıcaklığı fazla olabilir. İşlemciyi takarken macunu yanlış veya az sürmüş olabilirler.
Sistemin sıcaklık testini yapın 10 dakika oyun oynadıktan sonra ekran görüntüsü alıp buraya yükleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birçok sebebi olabilir fakat akla ilk gelen CPU sıcaklığı fazla olabilir. İşlemciyi takarken macunu yanlış veya az sürmüş olabilirler.
Sistemin sıcaklık testini yapın 10 dakika oyun oynadıktan sonra ekran görüntüsü alıp buraya yükleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sivi soğutucu takılacak pek sanmıyorum CPU'dan olduğunu. GTA da very hight da ekran kartı çok yüksek ses fanli çalışıyornormal gtafiklerde bir sıkıntı yok. Bir de crackli olduğu için takılmalar ondan diye düşünüyorum şu anlık.

Merhaba. Bugün bu sistemi aldım yaklaşık kasa 22 23'e geldi 2. el olarak. Sistemde crackli GTA 5, Hitman vs. vardı. Droplar giriyor ve yüksek ayarlarda fan aşırı yüksek sebebi nedir acaba? Crackli olduğu için mi sistemle mi alakalı?

Oyunlar crack olduğu için olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı