3070 tarafında VRAM sıkıntı yaratabilir ancak AMD tarafında hatalarla karşılaşabilirsiniz karar size kalmış hocam.Merhaba, yarın sistem toplamayı düşünüyorum ve ekran kartı olarak ASUS ROG STRIX RX6750 XT almayı düşünüyorum. 2K monitör kullanacağım sizce hangisi almam daha iyi olur?
6750XT. Ben 3070 de ki VRAM'e güvenmiyorum.
Ben de sistem almayı düşünüyorum. 4000 serisi diğer kartları bekliyorum. AMD almak istemiyorum. 3070 de 8 GB VRAM olduğu için almak istemiyorum. O yüzden yeni kartları bekliyorum. İyi bir VRAM'le çıkarsa hem de DLSS 3.0 var uzun süre kullanırım diye düşünüyorum.
Benim fikrim bu şekilde. Ama hemen alacağım diyorsan RX 6800 alma şansın varsa ona bak.
Hocam bence almayın, şimdi ekran kartında yazılımsal bir hata oldu bunu işletim sistemi almadınız diye geri mi çevirecekler? Adilikten başka bir şey olmaz. Hakkınızı ararsınız.Hocam sizi hatırladım, vatan bana mağazadan Windows almazsam yazılımsal hata olursa bakmayız diyorlar. Çok pahalı olduğu için almak istemiyorum ne yapmalıyım?
3070 tarafında VRAM sıkıntı yaratabilir ancak AMD tarafında hatalarla karşılaşabilirsiniz karar size kalmış hocam.
Onların bakacağı da kendilerinin olsun sorun yaşama ihtimalin binde bir lakin bişe olursa buraya yazarsın. Alma.Hocam sizi hatırladım, vatan bana mağazadan Windows almazsam yazılımsal hata olursa bakmayız diyorlar. Çok pahalı olduğu için almak istemiyorum ne yapmalıyım?
RX6800 alamam sistemi hazırladık eğer 3070 daha iyi deseydiniz 3070 yaptıracaktım. RX 6750 XT bence de iyi ileride 3070 de VRAM sıkıntısı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.