RX6750 XT vs RTX 3070

Artık bekleyemeyeceğim hocam GeForce NOW'dan oynamaktan da üyelik almaktan da bıktım hiç keyif vermiyor yarın vatana gidip alacağım. Alacağım sisteme 10 üzerinden kaç verirsiniz?
Alacağım sistem:
i5 12400F
ASUS Prime B660M-K
ASUS ROG STRIX RX6750 XT.
XPG Spectrix D41 (2x8) 3200MHz.
Crucial P3 Plus 1TB.
Cooler Master Masterbox TD500 650W.
Güzel sistem dostum. Ama fiyatta önemli :D

Ya bende toplayacağım da sistem bazıları diyor 6700 XT hata veriyor WattMan falan kafam karıştı.
Doğru sürümde sıkıntı olmaz hata kalmadı gibi bir şey artık ben misal hiç yaşamadım. Yaşayanlarıda hayretlikle izliyorum.

Güzel sistem dostum. Ama fiyatta önemli :D

Doğru sürümde sıkıntı olmaz hata kalmadı gibi bir şey artık ben misal hiç yaşamadım. Yaşayanlarıda hayretlikle izliyorum.
Stabil sürümleri bilmiyorum sistem gelince araştırıp en iyisini kurucam. fiyat windowsu çıkarırsak 35.000 tl tutuyor belki biraz pahalı ama olsun, Vatana daha çok güveniyorum diğer yerlerden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video ya bakabilirsin. Benim çok bir bilgim yok. Özellikle sıcaklık ve ses değerlerine bakmanı tavsiye ederim.

Asus'dan endişem yok soğutmayı yapmışdır diye düşünüyorum. Videoya yine de bakacağım teşekkürler.

4070 Ti sistem toplanıyor o fiyata yapma lütfen rica ediyorum :D

Vatan hem evime yakın hem de babam evdeki çoğu şeyi oradan aldığı için oradan istiyor, bende güveniyorum vatana ama şu Windows konusu kafamı karıştırdı. RX 6750 XT'nin de beni üzmeyeceğini düşünüyorum 5-6 yıl götürse yeter.

Asus'dan endişem yok soğutmayı yapmışdır diye düşünüyorum. Videoya yine de bakacağım teşekkürler.

Vatan hem evime yakın hem de babam evdeki çoğu şeyi oradan aldığı için oradan istiyor, bende güveniyorum vatana ama şu Windows konusu kafamı karıştırdı. RX 6750 XT'nin de beni üzmeyeceğini düşünüyorum 5-6 yıl götürse yeter.
Siz bilirsiniz hocam 5-6 yıl oyunlarda rahat götürür merak etmeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı