RX6750 XT vs RTX 3070

Güzel sistem dostum. Ama fiyatta önemli

Ya bende toplayacağım da sistem bazıları diyor 6700 XT hata veriyor WattMan falan kafam karıştı.
Doğru sürümde sıkıntı olmaz hata kalmadı gibi bir şey artık ben misal hiç yaşamadım. Yaşayanlarıda hayretlikle izliyorum.

Doğru sürümde sıkıntı olmaz hata kalmadı gibi bir şey artık ben misal hiç yaşamadım. Yaşayanları da hayretlikle izliyorum.

Sağ ol cevabın için. yakınlarda bende toplayacağım sistem konu açtığımda yardımcı olur musun?

Doğru sürümde sıkıntı olmaz hata kalmadı gibi bir şey artık ben misal hiç yaşamadım. Yaşayanlarıda hayretlikle izliyorum.
Stabil sürümleri bilmiyorum sistem gelince araştırıp en iyisini kurucam. fiyat windowsu çıkarırsak 35.000 tl tutuyor belki biraz pahalı ama olsun, Vatana daha çok güveniyorum diğer yerlerden.

Stabil sürümleri bilmiyorum sistem gelince araştırıp en iyisini kurucam. fiyat windowsu çıkarırsak 35.000 tl tutuyor belki biraz pahalı ama olsun, Vatana daha çok güveniyorum diğer yerlerden.
4070Tİ sistem toplanıyor o fiyata yapma lütfen rica ediyorum

Asus'dan endişem yok soğutmayı yapmışdır diye düşünüyorum. Videoya yine de bakacağım teşekkürler.

4070 Ti sistem toplanıyor o fiyata yapma lütfen rica ediyorum

Vatan hem evime yakın hem de babam evdeki çoğu şeyi oradan aldığı için oradan istiyor, bende güveniyorum vatana ama şu Windows konusu kafamı karıştırdı. RX 6750 XT'nin de beni üzmeyeceğini düşünüyorum 5-6 yıl götürse yeter.

Siz bilirsiniz hocam 5-6 yıl oyunlarda rahat götürür merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…