Artık bekleyemeyeceğim hocam GeForce NOW'dan oynamaktan da üyelik almaktan da bıktım hiç keyif vermiyor yarın vatana gidip alacağım. Alacağım sisteme 10 üzerinden kaç verirsiniz?
Alacağım sistem:
i5 12400F
ASUS Prime B660M-K
ASUS ROG STRIX RX6750 XT.
XPG Spectrix D41 (2x8) 3200MHz.
Crucial P3 Plus 1TB.
Cooler Master Masterbox TD500 650W.
Stabil sürümleri bilmiyorum sistem gelince araştırıp en iyisini kurucam. fiyat windowsu çıkarırsak 35.000 tl tutuyor belki biraz pahalı ama olsun, Vatana daha çok güveniyorum diğer yerlerden.
Stabil sürümleri bilmiyorum sistem gelince araştırıp en iyisini kurucam. fiyat windowsu çıkarırsak 35.000 tl tutuyor belki biraz pahalı ama olsun, Vatana daha çok güveniyorum diğer yerlerden.
Vatan hem evime yakın hem de babam evdeki çoğu şeyi oradan aldığı için oradan istiyor, bende güveniyorum vatana ama şu Windows konusu kafamı karıştırdı. RX 6750 XT'nin de beni üzmeyeceğini düşünüyorum 5-6 yıl götürse yeter.
Asus'dan endişem yok soğutmayı yapmışdır diye düşünüyorum. Videoya yine de bakacağım teşekkürler.
Vatan hem evime yakın hem de babam evdeki çoğu şeyi oradan aldığı için oradan istiyor, bende güveniyorum vatana ama şu Windows konusu kafamı karıştırdı. RX 6750 XT'nin de beni üzmeyeceğini düşünüyorum 5-6 yıl götürse yeter.