RX6800 alınır mı?

Bütçe
12000
6 ay mining var dedi sizce yine de alınır mı?

Direkt mesaj attım onlara eğer bir problemi yoksa RX 6800 XT çok daha iyiymiş onu almak daha mantıklı.

6 ay mining var dedi sizce yine de alınır mı?

Tekrar söylüyorum eğer render alıyorsanız gerek yok NVIDIA CUDA çekirdeği sayesinde daha başarılı oluyor genel anlamda. Arada çok ciddi fark olmaz belki ama miningli bir karta geçmenize gerek yok bence. 1080 Ti bile yetiyorsa 4060 da hayli hayli yetecektir 1080p için.

Kart miningsiz olsaydı ve renderlık bir işiniz olmasaydı takaslamak mantıklı olabilirdi.

Haklsınız ama şöyle bir sistemim var 4060 cidden sırıtıyor iyi bir ekran kartı almak zorundaymışım gibi hissediyorum ve 4060 dan hiç memnun değilim

Isınma sorunu yoksa yine de alınabileceğini düşünüyorum. Takaslamak yerine kartı satar 6800 XT alırım diyorsanız o daha mantıklı tabii.
Sizin attığınıza mesaj attım hocam yarın ikisinden birine gideceğim tabi sizin attığınız ilandaki arkadaşla da konuşmam lazım ona göre bir aksiyon alacağım sistemim de böyle sizce rx 6800 bu sisteme yakışır mı ? normalde daha üst bir kart da alınabilir ama bu aralar maddi olarak zor durumdayım herkes gibi

Yerinizde olsam biraz daha para biriktirir RTX5070 falan alırdım. Fiyatları da gayet güzel şu an.

Sizin bileceğiniz iş hocam. İş bilgisayarınız olduğu için pek sıcak bakmıyorum ben sadece oyun bilgisayarı olsa neyse. Karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…