RX6800 alınır mı?

Bütçe
12000
İyi ama o kart eski bir model. Yani mining görmüş olabilir.

6 ay mining var dedi sizce yine de alınır mı?

Güzel olur, yaparım diyorsanız şöyle bir seçenek de var. 4060'ın ikinci el piyasası 10-11bin civarı, o fiyata satıp şunu alsanız çok daha iyi olur.

Direkt mesaj attım onlara eğer bir problemi yoksa RX 6800 XT çok daha iyiymiş onu almak daha mantıklı.

Tekrar söylüyorum eğer render alıyorsanız gerek yok NVIDIA CUDA çekirdeği sayesinde daha başarılı oluyor genel anlamda. Arada çok ciddi fark olmaz belki ama miningli bir karta geçmenize gerek yok bence. 1080 Ti bile yetiyorsa 4060 da hayli hayli yetecektir 1080p için.

Kart miningsiz olsaydı ve renderlık bir işiniz olmasaydı takaslamak mantıklı olabilirdi.

Isınma sorunu yoksa yine de alınabileceğini düşünüyorum. Takaslamak yerine kartı satar 6800 XT alırım diyorsanız o daha mantıklı tabii.

Tekrar söylüyorum eğer render alıyorsanız gerek yok NVIDIA CUDA çekirdeği sayesinde daha başarılı oluyor genel anlamda. Arada çok ciddi fark olmaz belki ama miningli bir karta geçmenize gerek yok bence. 1080 Ti bile yetiyorsa 4060 da hayli hayli yetecektir 1080p için.

Kart miningsiz olsaydı ve renderlık bir işiniz olmasaydı takaslamak mantıklı olabilirdi.
Haklsınız ama şöyle bir sistemim var 4060 cidden sırıtıyor iyi bir ekran kartı almak zorundaymışım gibi hissediyorum ve 4060 dan hiç memnun değilim
1748554822444.png

Isınma sorunu yoksa yine de alınabileceğini düşünüyorum. Takaslamak yerine kartı satar 6800 XT alırım diyorsanız o daha mantıklı tabii.
Sizin attığınıza mesaj attım hocam yarın ikisinden birine gideceğim tabi sizin attığınız ilandaki arkadaşla da konuşmam lazım ona göre bir aksiyon alacağım sistemim de böyle sizce rx 6800 bu sisteme yakışır mı ? normalde daha üst bir kart da alınabilir ama bu aralar maddi olarak zor durumdayım :) herkes gibi
1748554899162.png

Haklsınız ama şöyle bir sistemim var 4060 cidden sırıtıyor iyi bir ekran kartı almak zorundaymışım gibi hissediyorum ve 4060'dan hiç memnun değilim Eki Görüntüle 2501584

Sizin attığınıza mesaj attım hocam yarın ikisinden birine gideceğim tabii sizin attığınız ilandaki arkadaşla da konuşmam lazım ona göre bir aksiyon alacağım sistemim de böyle sizce RX 6800 bu sisteme yakışır mı? Normalde daha üst bir kart da alınabilir ama bu aralar maddi olarak zor durumdayım :) herkes gibi Eki Görüntüle 2501586

Yerinizde olsam biraz daha para biriktirir RTX5070 falan alırdım. Fiyatları da gayet güzel şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı