RX6800 ile madencilik için güç kaynağı önerisi

SLOKAR

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, ben mining için PC sistemime ekstra ekran kartı takmak istiyorum. Mevcut sistemimin Watt'ı yetmediği için yeni PSU alıp sadece Radeon RX 6800 takacağım. Riser ile de anakarta bağlayacağım bu ekran kartını. 6800'ün Watt değeri 250 Watt. 2x8 pin güç bağlantısı istiyor. Tahminimce çok yüksek Watt'a gerek yok yeni PSU için. Hem riser ile uyumlu hem de tek ekran kartını idare edecek PSU önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sadece tek ekran kartı takacağım yeni PSU'ya sistem bilgilerim da şu şekilde:
5600XT.
Ryzen 5 3500X.
8x2 RAM.
256 GB Samsung SSD M.2
550 Watt Corsair PSU.

Açıkcası şunu söylemek isterim 5600XT 150W TDP değerine sahip 6800XT ile 150W çekerek mining yapacaksınız yani eğer ki sisteme 2. olarak 5600XT'nin yanına 6800XT takmayacaksanız PSU almanıza gerek yok. PSU nuz hangi model 12v kanalından kaç Watt verdiğine göre kesin bir şey söyleyebilirim. Ek olarak @Control Panel dediği gibi 6800XT'nin fiyatı 3060 Ti'a göre çok daha yüksek 3060 Ti bulmaya çalışsanız daha düşük para ödeyerek aynı MH/s i kazacaksınız ve güç tüketiminizde 120W olacak.

Açıkcası şunu söylemek isterim 5600xt 150W tdp değerine sahip 6800XT ile 150w çekerek mining yapacaksınız yani eğer ki sisteme 2. olarak 5600XT nin yanına 6800XT takmayacaksanız PSU almanıza gerek yok. PSU nuz hangi model 12V kanalından kaç watt verdiğine göre kesin bir şey söyleyebilirim.
Evet, şuan ki bulunduğum sistemin ana kartına 2. ekran kartı takacağım riser ile 550 watt yeterli gelmeyecek diye düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı