RX6800 ile madencilik için güç kaynağı önerisi

Komple yeni bir yüksek Watt'a sahip PSU alıp tüm sistemi (2. ekran kartı dahil) o PSU ile çalıştırsam maliyet çok pahalı olacak bana bende tek PSU alıp tek ekran kartı ile kullanmak istedim.

Komple yeni bir yüksek Watt'a sahip PSU alıp tüm sistemi (2. ekran kartı dahil) o PSU ile çalıştırsam maliyet çok pahalı olacak bana bende tek PSU alıp tek ekran kartı ile kullanmak istedim.
Ben ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Şimdi siz yeni bir PSU alacaksınız 5600XT ve 6800XT yi birlikte kullanıp mining yapacaksınız ve bunu tek PSU ile yapmak istiyorsunuz doğru mu?

Yok hocam yanlış aktardım size, benim sistemim 550 WATT ve 5600xt ile çalışıyor sistem yani 5600XT 1. PSU bağlı olacak normal pc sistemi gibi ben sadece 2. psuyu 6800 için alacağım riser ile de ana karta bağlayacağım 2. PSU sadece 6800 için başka bir şey takılmayacak .
Ben ne demek istediğinizi tam anlayamadım. Şimdi siz yeni bir PSU alacaksınız 5600XT ve 6800XT yi birlikte kullanıp mining yapacaksınız ve bunu tek PSU ile yapmak istiyorsunuz doğru mu?
6800 bu arada hocam 6800xt değil

Yok hocam yanlış aktardım size, benim sistemim 550 Watt ve 5600XT ile çalışıyor sistem yani 5600XT 1. PSU bağlı olacak normal PC sistemi gibi ben sadece 2. PSU'yu 6800 için alacağım riser ile de ana karta bağlayacağım 2. PSU sadece 6800 için başka bir şey takılmayacak.

Size önerdiğim PSU'lardan birini alarak 2 ekran kartını da besleyebilrisiniz elinizde olan 550W PSU'yu da ister 2. el satın ister dolaba kaldırın.
Bu arada 6800'ü ne kadara alacaksınız?

Size önerdiğim PSU'lardan birini alarak 2 ekran kartını da besleyebilrisiniz elinizde olan 550W PSU'yu da ister 2. el satın ister dolaba kaldırın.
Bu arada 6800'ü ne kadara alacaksınız?
sistem dahil 2 ekran kartını besleyebilecek mi 750 WATT
ayrı olarak sadece 6800 ekran kartı için PSU almak bütçe açısından daha rahat olmaz mı düşük watt'a sahip? fakat düşük watt'a sahip olan PSU'da da 2x8 pin girişi bulunmuyor sanırım.

Sistem dahil 2 ekran kartını besleyebilecek mi 750 Watt.
Ayrı olarak sadece 6800 ekran kartı için PSU almak bütçe açısından daha rahat olmaz mı düşük Watt'a sahip? Fakat düşük Watt'a sahip olan PSU'da da 2x8 pin girişi bulunmuyor sanırım.

Evet düşük Watt olanlarda 2x8 pin girişi olmuyor genelde. Zaten sertifikası olmayan bir PSU alırsanız önemli olan 500W olması değil 500W PSU'nun 12v kanalından kaç Watt verdiği. 700W ın sistem dahil 2 ekran kartınızıda besleyeceğini düşünüyorum. Siz yine de araştırın. 1600W PSU'lara 8 tane 6800 10 tane 3060 Ti takıp sistem dahil besliyorlar.

WATT değerleri daha düşük evet hocam ama kazma açısından çok büyük bir fark yok aylık (5 dolar gibi)siparişi verdim maalesef.
Bu arada attığınız Güç Kaynakalarında 2 ekran kartına da yetecek pin girişi bulunuyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı