RX6800 ile madencilik için güç kaynağı önerisi

Watt değerleri daha düşük evet hocam ama kazma açısından çok büyük bir fark yok aylık (5 dolar gibi)siparişi verdim maalesef.
Bu arada attığınız markalarda 2 ekran kartını da yetecek pin girişleri bulunuyor mu peki?

Cougar olan elimde mevcut 2x8 PCI-e slotu var üzerinde. Size 2x8 + 1 adet daha 8 pin mi gerekiyor?

2x8 güç bağlantısını sadece 6800 istiyor hocam 1x8 pin de 5600XT lazım.

Cougar olanda 2x8 PCI-e 8+4 CPU girişi mevcut. Benim bildiğim kadarıyla yüksek bütçeyle yüksek Watt almadıkca 3x8 PCI-e olan bir PSU yok varsa bende bilmiyorum. Şöyle bir dönüştürücü işinizi görecektir.

Düzeltiyorum FSP olanda 4X 8 pin PCI-e varmış.

Dosya Ekleri

• sss.jpg
    sss.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 36
  • sssss.jpg
    sssss.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 34
Evet bu tüm sistemi idare edecektir o zaman slotları da 2 ekran kartını kabul edecek gibi duruyor farklı alternatif psu görürseniz onları da atarsanız sevinirim ayrı ayrı değerlendireceğim.

FSP 12v kanalından 648W veriyor. Sizin sisteminiz mining yaparken 6800 160W 5600XT 95W harcayacak. İşlemciniz en ağır yükte 65W diğer kasa fanlarınız ve depolama alanlarınız Max 100W tüketecektir. Dolayısı ile toplam tüketim Max 500W olacak. Ben bu PSU'nun işinizi tek başına fazlasıyla göreceğini düşünüyorum.

Mevcut olan PSU bu bu arada.

Tek başına bu da yeter gibime geldi fakat sistem kapanabilir. Denemek bedava :D. İşin içine mining girince ekran kartlarının tüm gücüyle çalışmasına gerek kalmıyor. Bu PSU 12v kanalından ortalama 450W veriyor fakat pinleri yetmiyor zaten denemek için dönüştürücü almak lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00