RX6800 sistem satıp PS5 almak mantıklı mı?

720p oyun oynatan cihaz mı daha iyi?

Tamam daha kotu kanka seninle daha uğraşmıyorum vaktim daha kıymetli zaten bu forumda birçok kişi beni anlar gayet anlaşılır şekilde yazdım oyle olmadığı da biliniyor sen bildiğini oku D vitamini al güneş ışığı bak onemli onlara dikkat et ama.

Daha iyiyi savundum diye uğraşamazsın oldum.

Evet bende anlamadım fps çok çok şey yapmıyorum bende uzanıp hikayeli oyunumu oynuyorum bu kadar fanboyluk a gerek yok

Hayır sen PS5 daha iyi 10 sene 4K oyun oynatır dedin. R yapma.
Tamam kral o olmazsa 2k oynatır 1080 p oynatsa da gayet iyi gözüküyor ileride istersem de elimdekini satıp pro ya geçerim

Tamam kral o olmazsa 2K oynatır 1080p oynatsa da gayet iyi gözüküyor ileride istersem de elimdekini satıp Pro'ya geçerim.

Pro bizim ulkede gereksiz duruyor zaten PS5'i yoracak adamakıllı oyun yok PS6 bekle bence şu an yeter PS5 bende 4K monitor yok diye normal PS5 aldım bir de 2K monitor alsam tadından yenmez.

Pro bizim ulkede gereksiz duruyor zaten PS5'i yoracak adamakıllı oyun yok PS6 bekle bence şu an yeter PS5 bende 4K monitor yok diye normal PS5 aldım bir de 2K monitor alsam tadından yenmez.
Yani şuan hicbirsey zorlamadi bu arkadaşa kanmamak lazım bende 4k TV aldım yeni şimdilik onda oynamıyorum ama Allah izin verirse seneye ondan oynicam

Yani şu an hiçbir şey zorlamadi bu arkadaşa kanmamak lazım bende 4K TV aldım yeni şimdilik onda oynamıyorum ama Allah izin verirse seneye ondan oynayacagım.

Pro'da mi oynayacaksın anlamadim hayırlı olsun tvin bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…