Kanka ne bu savunma tüm hayat birikiminle PC mi aldın su zamana kadar çıkan tum konsollari kullandım Series X dışında Series S kullandım onun yerine PS3 donemi ve sonrası için geçerli dediğim birkaç sene önce de PC edindim memnun kalmadım bilgisayarım gucluydu ama oyun oynamaktan çok is yapıyor gibi hissettim ondan beri aldığım FPS grafik takmadan oyun oynayıp eğlenmek için PS5 sipariş ettim çok ağır fanboyluk sezdim sende yapma sana yazık. O 720p muhabbetide bir elin parmağını geçmeyecek dumenden bilgiler o oyunlar PC tarafindada sorunlu çıkıyor genel olarak bakacaksak iyi bir cihaz 2K 100 FPS veren ekran karti alabilirdim gittim PS5 aldım cunku Single oyunlar konsolda daha eğlenceli olay bu eve gelip arkama yaslanip oyunumu oynarken FPS'e bakmıyorum PC kullanırken oyun oynama isteğim yoktu kola sahip olmama rağmen dikkat dağıtıcı çok şey var bazen oyunları acana kadar soguyorsun yok o Launcher yok bu Launcher yok FIFA 10 dakikada açıldı kapandı evet FIFA PC de sorunlu bir oyun fanboyluk yapma.