Eski sürüm satılmıyor zaten artık. İthalatçı garantili cihazlar yurtdışından 400-450 euro fiyatlarda getirtilip türkiyede satılıyor. Garantisi yokmuş gibi düşünün bu arada.
Eski sürüm satılmıyor zaten artık. İthalatçı garantili cihazlar yurtdışından 400-450 euro fiyatlarda getirtilip türkiyede satılıyor. Garantisi yokmuş gibi düşünün bu arada.
Eski sürüm satistan kalktı ama hala eski veren satıcı olabilir ben ithalatçı garantili aldım garantilik isim çıkmadı ama garantisiz düşünmek doğru yerden alırsanız yanlış bence yorumlarda değişim yada tamir yaptiklari yazıyor ama kendin deneyimlemedim
Eski sürüm satistan kalktı ama hala eski veren satıcı olabilir ben ithalatçı garantili aldım garantilik isim çıkmadı ama garantisiz düşünmek doğru yerden alırsanız yanlış bence yorumlarda değişim ya da tamir yaptiklari yazıyor ama kendin deneyimlemedim
Vallahi hocam satarken bu şekil CFI de 10 serisi yazıyordu gecen Prime indiriminde 18.500'e aldım diye pek dert etmedim ama daha iyisi daha uygun fiyata neden olmasın.
Vallahi hocam satarken bu şekil CFI de 10 serisi yazıyordu gecen Prime indiriminde 18.500'e aldım diye pek dert etmedim ama daha iyisi daha uygun fiyata neden olmasın.